Ecrinimm 35+5günlük hamileyim midemde yanma yok ama bogazım cok kaynıyor yemekten sonra cayır cayır yanıyor bu akşam dahada şiddetli sırtıma agrı vuruyor bogazımda düğünleniyor sanki yediklerim süt içiyorum o anlık geçiyor ama mahvoldummm en ufak bsey yesem bogazımda zehir oluyor
Sghslove Ecrinimm benim midem mi yanıyor boğazım mı kaynıyor bilmiyorum ikisini ayırt edemiyorum ama yanıyorum yani ☺️☺️ İçtiğim suların tadı bi garip geliyor ağzımda uyuşukluk oluyor su markasını bile ayırt eder oldum çok hassaslaştım.
SenemEymen Ecrinimm aynen ben yek cozumum buz yemek zaten buz aseriyorum resmen yanmaya iyi gelincexe iyice yer oldum ama korkyrum hastalikla savasicam bide diye
BeybininAnasi Reflüye benziyor. Midede belirti vermese de gırtlağa vurabiliyor. Rennie ya da gaviscon kullanıyor musunuz?
Ecrinimm BeybininAnasi hayır kullanmıyorum genelde süt içiyorm soguk geçiriyor ama son zamanlarda dahada arttı otururken bile kaynamaya başladı
Ecrinimm Sghslove banada midem çok şddetli. Buladıgı zamanlar sular garip geliyodu soguk su içiyodum o iyi gliyodu ama yazın kışın içemiyorsun hemen. Bogazın şişiyor
Gokmeninannesi Ben çözümünü buzlu suda buldum 3 gündür öyle yapıyorum ama boğazım şişti bu arada 37 haftalığım 35 den beri var bu sorun büyük ihtimal doğurana kadar devam edicek
Gunalp2345 Canım aynı sıkıntıları yaşıyordum ki gaviskon derdime derman oldu anında kesiyor o yanma hissini