cankubra Songul1107 Hayır canımm devlette ücretsiz 🥰 Ve dün gitmeden özeli aradık sorduk 400 TL istediler 🙄
Mavi1453 Songul1107canım benim ilk hamileliği de 7 aya kadar hiç cıkmamıştı bende cok ebdişeleniyordum gelişmiyor diye ama hem ilk hamilelik oldugu için hemde benim iç karnım genişmiş o yüzden o aya kadar cok az belliydi.
Bebegimm_20 Songul1107 26+2 haftalığım. Hala daha bazı kıyafetlerle sweat vs. Belli olmuyor karnım. Böylesi daha iyi boşver. Doğumdan sonra eritmekle uğraşmıcaz. 🎉
Songul1107 cankubra ben 180 tl ye yaptıracağım ücretsiz de varmışta günlük 30 kişi bakabiliyolarmıs beklemek gerekiyormuş uzun sürer diye özele aldık şehir dışında bide hastane o yüzden uğraşmak istemedik
hatice_0006 Songul1107 23 haftalığım hala hiçbir belirginlik yok 30 cm 600 gram çocuk nerde bilmiyorum 😂😂
Serpilsaltikalp Songul1107 25. Haftada karnım belirginleşmeye başladı. Şuan 30 um. Yeni yeni dışardan fark edilmeye başladı. Doktorunuz gelişimi için iyi diyorsa karın büyüklüğü önemli değil. Yapı meselesi sanırım biraz. Bazılarının hemen belli olmuyor
Songul1107 gezentianne ooo baya olmuş sizinki bakalım 20 haftadan sonra büyüyecek mi karnım onu bekliyorum 🤣
gezentianne Songul1107 büyür 20'den sonra benim çıkmaya başladı aslında suan var ama büyük değil hafif göbek gibi duruyor :)