Yelizege1991_ 34 haftalık hamişler durumlar nasıl heyecan varmı çok az kaldı Allahımın izni ile sag salim kucağımıza alalım bebişleri 💗🙏hem heyecan hem kaygı hem korku hem panik hepsi bir arada 🙏
Ucfjvukvfk Yelizege1991_ valla cnm simdi rahmime cok baski veriyor cok aciyor nasil daynacam bilmiyorum
Ucfjvukvfk Yelizege1991_ valla cnm simdi rahmime cok baski veriyor cok aciyor nasil daynacam bilmiyorum
Ozican Yelizege1991_ biktim tuvaletten 😐 bi baskı var kasıklarımda hareketleri beni rahatsız etmiyor hiç uslu anasının tembel kuşu.Uyuyorum fosur fosur ama tuvalete artık kalmaktan fenalık geldi bana
Yelizege1991_ Ucfjvukvfk az kaldı canm biraz daha sabır ü🙏benimde bacak ağrılırım çok fazla uykular düzensiz bügünümüzede çok şükür 🙏🙏hareket olarak nasıl bu haftalarda daha sakin oluyorlar mış
Yelizege1991_ Ozican o tuvaleti hiç sorma yakında önüne yatak atıp yatıcam 🤣🤣Bi bardak su oluyo sana 10 bardak 😅
ZeynepveSeyit 34+0 olduk😍 bu hafta son iş haftam olmasını istiyorum artık bayağı ağırlaştım koca bir göbeğim oldu 🤣 kızım da sağolsun içeride vurmadığı yer bırakmadı özellikle mi seçiyor idrar torbamı bilmiyorum 😎
Yelizege1991_ ZeynepveSeyit benimkide gögüs altına bir giriyor kaburga kısmın resmen sopa yutmuş gibi duruyorum orada rahat ediyor hanfendi 😄😄😄
Sevalersin 34+4 olduk an itibariyle ama öyle bir psikoloji içindeyim ki şuan resmen her dakika tetikteyim, hissettiğim baskının izahı yok zaten. 🤷🏼♀️😂