Halee0606 Kızlar en son adet tarihim 11 ekim. Dünden beri ovulasyonda t çizgisi daha koyu. Acaba yumurtlama mı diye düşünüyorum ama 23 gün oldu adetime 1 hafta kaldı .inşallah hamileyimdir 🤲🏻
Anneolmak38 Halee0606 Testi cekip atarmısın canım adetine 1 hafta varsa ovülasyon koyıysa gebelik olabilir. Ama gebelik için en az c cizgisi kadar koyu yada pink yapması lazım
minik_mucize Halee0606 canım hamilelik bu kadar erken ovülasyon testinde görünmez bu yumurtlama eşinle yumurtlama ve +3 gün değerlendir yumurtlama iki gün sürerse +4 gün değerlendir
Anneolmak38 Halee0606. Hamilelik olabilir ❤ gün geçtikçe koyulasırsa ve bu t çizgin silikleşmezse gebeliktir canım mutlaka
mrs Halee0606 ben ovalasyon testiyle ögrendim hatta burda post acıp sordum ama benim regl tarihim 10 gün geçmişti ve cok daha fazla koyuydu t çizgisi burdaki arkadaşlar test yapmamı söyledikler ve normal gebelik testinde çıktı canım
aydandir Halee0606 canım hamilelikte olabilir yumrtlama zamanında bazen adetine yakın olabilir bu günleri değerlendir.içindeki merak geçmezse erken gebelik testi al bak cnm