Kubraacar07 Selamin aleykum kizlar burda cok doğum hikayeleri okudum cok etkilendigim dogum hikayeleri oldu bütun doğum hikayelerini ve uzun olanlari zevkle okudum gelelim benim hikayeme cok zor hamilelik surecim olmadi taki 4.aya kadar rahim agzinda kısalma vardi 3 ay boyunca erken doğum riskiyle hareket ettim hicbir is yapmadan surekli dinlendim bebegin eşi aşağidaydi surekli 8 .ayda cok şükür ki düzeldi başindan beri normal doğum istiyorum hamilelim boyunca sadece 4 defa iliskiye girdim ilk aylarda korktuğum icin yapmadim sonrada bebeğin eşi aşagida olduğu icin 8. Aya kadar doktor izin vermedi son aydada ben canim acıyacak diye yapmadim altan muaneden cok korkuyordum ayni zamanda normal doğum istiyordum nasil olacak diye cok ta merak ediyordum 38 haftada artk hergun bugun kesin doğum yapacm diyordum ama birturlu oglum gelmk istemiyordu taki 39hafta 6 günlük olana kadar 18 ekim doktor randevum vardi 17 ekim gecesi temizlenip saçlarımi düzleştirdim sanki yarin dogum yspacagimi biliyor gibiydim gece 4 bucukta bi uyandim ıslaklık hisetim direk esimi uyandirdim elektirigi açmasini istedim acti ve kendime baktim ic çamaşırım hepsi ıslanmşti ayağa kalktıgim durmadan şırıl şıŕil akan su geliyordu durduramiyordum direk banyoya gidip sıcak su doktüm belime sonra çıkıp makyaj yapıp 😂annemi aradim ayni zamanda gorumcemede söyledim oda geldi yola cikip annemi alip hastaneye gectik bnde korku başladi tabi ebe beni muane etmek istedi catala ciktm ama birtürlü bana dokunmasina izin vermedim ebe kalk git bi saat yürüyis yap gel dedi annm gil beni ikna etmeye çalışti muane olmam için ikna oldum ebeyi cagrdk muane eti ama cok zor ebe dediki parmaklarimi icerde kiracaksın dedi bn yeter diye bağrdm ve direk ebenin dedıgi sen normal doğum yapamasin bu korkuyla icerde cocugu öldürürsun dedi doktorumu beklememi soyledi doktor 9 da geldi suyumun bittiğini bugun kesinlikle dogumu başlatacagini söyledi bana gel aciklığina bakayım dedi ben ağlayarak yapamam dedim annemde yanimda kizım birsy olmaz diye teseli ediyordu doktorumda ebem gibi sen normal yapamazsn cocuğu icerde öldurürsun cataldan atlarsin ben bu sorumluluk la sana doğum yaptirmam dedi kararini ver bnde sezeryan olmak istiyorum dedim ve saat 1 20 de sezeryana aldilar sipinal sezeryan oldum 1 34 te bebeğimin sesini duydum ilk soyledigim sey ölürum sesine oldu ondan sonra bebeğimi gosterdiler bebeğimi goturduler ardindan bn odaya gittim odaya gittiğimde bebeğim daha gelmemısti hızli nefes alıp veriyormuş ondan 20 dakika sonra getirdiler meleğimi cok farkli bi duygu annelik Rabbim istiyen herkeze nasip etsin inşallah biraz uzun helal edin haķkinizi😍😍
Kubraacar07 Yasemin58 sağol cnm sonrasi biraz zorlu gecti ilk yüruyus biraz zor oluyo bnde baş ağrisi cok oldu
Yasemin58 Kubraacar07 çok dikiş ağrın varmı canım korkulacak kadar mı birde ağrı kesiciler fayda ediyor mu😊
Kubraacar07 Yasemin58 dikiş ağrısı 3 gün sürdü çok zor değil yani abartılacak kadar değil ve iğne yapıyorlar