Merve_kucuk Merhaba, bu test bir tarama testi zaten. Buradaki sonuca göre zaten tanı koyulmuyor. Sıkıntı varsa başka testler isteniyor. Ben öğrenmesem benim için daha stresli olurdu. Sürpriz olması benim için daha zor. Şu an ters bir şey öğrenip stres yapacaksanız inanın bana doğurduktan sonra ters bir şeyler olursa daha stresli bir hayatınız olabilir. Engelli bir kardeşi olan biri olarak bunu söylüyorum. İnsanlar seçim yapmaktan korktukları için bu testi yaptırmaktan vazgeçiyorlar. Zaten doğuracaksanız her türlü şu an bilmek mental olarak sizi hazırlar. Ayrıca hayatımız streslerle dolu. Korktuğunuz bir sonucu şu an öğrenemiyorsanız doğdunda nasıl bu sonucu karşılayacaksınız? Bence testi yaptırın. Sanki hep kötü sonuclar çıkıyormuş gibi konuşuyor insanlar forumda. Kimse iyi çıktı diye paylaşmıyor. O yüzden forum da sizi etkilemiş olabilir. Forumda herkes riskli olduğunu paylaşıyor. Valla sigara vs yok, ultrason normal çıktı kan sonucum da normal geldi.
Sadece şunu belirtmeliyim normalde kan ve ultrason aynı gün olmalı diye biliyorum. Dolayısıyla yarın kan verecekseniz bi daha ölçüm yapılmalı. Benim öyle yaptılar çünkü.