aslicerkan Aysenurm Nurcngel bende en cok Rengin hanimla Fuat beyi duyuyorum herkes bu doktorlardan cok memnun bende Rengin hanimdan cok ☺memnunum ben hamile kalmadan başlamıştım ona selcukludaydi medicanaya yeni gecti o nereye ben oraya bu iki doktor normalden yana bu iki doktorla alakali hic kotu bir yorum duymadim
Nurcngel Aysenurm macinada. Rengin hanım var duyumlarıma göre çok iyi bi doktormuş . Bende medovaya gidiyorum Fuat Demir e bende çok memnum karar sizindir 😊
Nurcngel Aysenurm inşallah memnun kalırsın ben çok memnunum çok ilgili bir doktor mecbur kalmadıkça vajinadan kesinlikle bakmıyor mecbur kalmadıkça sezaryen doğum yapmıyor 😊
Selensusi Benim doktorum Mustafa Başaran canım. İnanılmaz memnunum fakat hastanede değil kendi muayenehanesinde hasta bakıyor. Bu da benim için tercih sebeplerinden biriydi zaten. Her an ulaşabileceğin çok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ederim 👍🏼☺
Ardanyal 63 gün önce doğum. Yaptım mesicana rengin karataylı tek geçerim👍👍 normal doğum istiyosanız gidin derim
deletedmom135 Ardanyal hastane den memnun kaldınız mı gece olan doğumlarda doktor u çağırmak için 1000 tl isteniyor Muş doğru mu acaba
Ardanyal deletedmom135 Hem hastaneden hem doktorumdan çok çok çok memnun kaldım. Hayır asla gece gelirse ekstradan 1000₺ Alınmıyor . Ben sordum onu Rengin hanıma. Ama Şiddetle tavsiye ederim Normal doğum= Rengin Karataylı👍👍👍