Seymaert Kızlar selam. Zaman daraldıkça ben sizi darlıyorum 😂😂 normal de 2 günde bir büyük tuvalete çıkıyordum. Son 2 3 gündür günde 2 3 kere çıkıyorum. Acaba bu doğum belirtisi mi 🙄 cahilliğime verin ilk bebem 🤭
Benay10 Seymaert valla 34 haftamdan itibaren hep çıkardım ama gel gör ki 41 de geldi benim koca oğlan 😂 pek heveslenme yani tabi o da bir belirti ama yine de tek başına bir hiç oluyor Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
HvvGlKrdl Seymaert canim ben basindan beri oyleyimbazen abartmiyorum 5-6 oluyor.. Eger meyve tuketiyorsan devamli olabilir.. Ben hep meyve yiyorum o dandir diye şüpheleniyorum 34+4'üm bende.
LittleAnne Sık idrara çıkmak ilk haftalarda da çok olur son aylarda da bebek büyüdükçe baskı yaptığı için ayrıca bebeğin olduğu pozisyonuna göre de idrara sık çıkabilirsin sadece sık idrara çıkmak doğum belirtisidir demek yanlış olur bence onun yanında başka belirtiler varmı canım
Seymaert LittleAnne idrara çıkmam azaldı, büyük tuvalete sık çıkıyorum. Kasılmalarım ve bel ağrım var ama sürekli değil günde 2 3 kez oluyor onlarda 🤷♀️
Nermink Seymaert ayyy bende de durum aynen böyle 37+3 haftalığız bizde 11 gün sonra sezaryen olacagım ama ya erken gelirse diye endişe ediyorum