Duru14 Nane limon ıhlamur karıştırıp içmek zararlı düşük sebebi diyorlar içip zararını gören varmi 20+1 hamileyim
Szeys Duru14 Nane limonu 20.haftada ve 22.haftada içmiştim bi sıkıntım yok şükür. Ama bugün bazı arkadaşlar yazıyodu zararlı diye de belki yeni hamilelikte zararlıdır. İlerleyen zamanda zarar vereceğini sanmam
1dem Duru14 valla ıhlamur içtim galiba 1 sefer komşum içme bidaha dedi hiçte araştırmadım aslı nedir zararı var mı
Laloba Duru14 ben de herkes nane limon zararlı dediği için içmiyordum geçen gün ağır griple gittim hastaneye doktor kendisi dedi ıhlamur iç nane limon iç bol bol diye zararı yok dedi
Duru14 Szeys teşekkür ederim inşallah sorun olmaz iki gündür içiyorum bugün uyardılar benide aklımdan çıkmıyor acaba birsey olurmu diye
Hawa4087 Duru14 sikinti olcagini sanmiyorum insanlar cok abartiyor 9 haftalikken griptim ilac icemedigim icin bogaz ağrımda vardı sabah aksam bir bardak ihlamur ictim bal ve limon karistirarak hiç bir sıkıntı olmadi
Sweetblonde88 Ihlamur Papatya rezene zararı yok dendi bu Zamana kadar nane limon bile bir fincan tüketmekte mahsur yok. Kırmızı çaylar hibiskus ahududu vs. Sinameki gibi spazm yapan barsak bozan bitkiler için gecerli o söylemler.