Gunes24 Merhaba hanımlar. Adana’da hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz. Doktor arayışındayım henüz bir karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim :)
Kardelenyigit Gunes24 medline hastanesi Nursel Arslanhan’a gidiyorum o kadar ilgili ve işinde uzman ki anlatamam,kapılarda karşılayıp dakikalarca uzun uzun bilgiler veriyor kesinlikle tavsiye ederim
Gizemabc Gunes24 Seyhan Başkent’te Hakan Kalaycı’da doğum yapmayı planlıyorum. Doktor olan görüncemin tavsiyesiyle 1 kez muayene oldum daha. Çok hastası varmış, iyi olduğunu söyleyen de var. Sezeryana meyilli diyen de var.
Gunes24 Kardelenyigit orda Selçuk doğanı duymuştum ona da iyi diyenler olmuştu. Ama karar vermek gerçekten zor.
Kardelenyigit Gunes24 yaklaşık 10 haftalık gebeyim,bundan 8 ay önce bi dış gebelik geçirdim ve açık ameliyat oldum aynı hastanede,emin ol doktorlar o kadar iyi ve bi o kadar ilgili 😊aynı şekilde hastane çalışanları ve ortam,hijyen açısından da çok iyi
emosadana Ortadoğu hastanesi Filiz Kavi Seçen doktorum. 13 gün önce spinal ile Doğum yaptım. Kontrol sürecinde de , Doğumda da , sonrasında da çok memnun kaldım. Hemşireler de çok anlayışlı ve çok ilgililerdi. Tavsiye ederim.
emosadana Amin inşallah. Darısı size olsun. 2400 tl sezeryan doğum.. bende miyom da vardı onlar da alındı 600 de ona verdik toplam 3000 tuttu