Handann Nekrarin bende bugun gittim acile kalbim boğazımda atıyo diye 110 çıktı normal gebelikte çok rahatsız ediyosa doktorunuza iletin dedi.kaç haftalıksınız
Tugbayucesoy Nekrarin benim de çıktı 120 lere kadar ama doktorum normal dedi sol tarafına uzan dedi çarpıntı olunca
Nekrarin Handann 22. Haftalık dün gece acil e gittik gebelik sonlandırılanilir dedi şok olduk yer gök birbirine girdi kendi doktorumuza gitik normal oldugunu söyledi sıkıntı edecek birsey olmadıgını bol bol yürüyüş dedi
Handann Nekrarin ne kadar enteresan insanlar var öle şak diye söylenilir mi.benim acildeki bayan gebelikte normal ama istersen doktoruna görün dedi
Saraalp Nekrarin Benimde 110 civarı oluyor nabzım , çarpıntı başlayınca sol tarafıma yatıyorum düşüyor , tansiyon takibi yapmakta fayda var , benim normal seyrediyor
Ceylan35 Nekrarin benim taşikardi problemim vardı sizin gibi nabizim yukseliyodu sol gözünün üstüne buz koydu bı kere doktor çok iyi geldi şuan iyiyim ama olursa denicem dusuruyo gercekten
Ryhnylmz Nekrarin benm hamilelikten önce de 130 120 115 falan çıkıyordu hamilelikte de gittim 112 çıktı sorun olmadığını söyledi doktor