Demirleblebi Minikkuzuma kasılma diye önemsemediğiniz şey doğumu başlatıyor. Ben bana doktorumun ve gebelik okulundaki ebenin anlattığını paylaştım. Asla yenmez demedim ama sizinde söylediğiniz gibi kasılmaya yani özelliklede ilk aylarda düşüğe sebep veren bir meyveyi diğer bir kaç yararının altını çizmek için özel olarak başlık açıp tavsiye etmeyi doğru bulmuyorum. Gerisi herkesin kendi bileceği şey. Afiyet olsun size . Cevabımı asla tepkisel algılamayın açıklama yapma ihtiyacı hissettim.
Ebruliiiiiiii Minikkuzuma Bende yiyorum zaten gunde 1 den fazlasi zarar herseyi kararinca yedigin surece bi sıkınti cikmaz umarim 🤭
Minikkuzuma @Crescent96 hayırdır nar kelimesinin nesin den rahatsız oldunuz da kaldırdınız küfürlü ettik
Crescent96 Minikkuzuma Sert üslupla soru sormak yerine hamilelerin olduğu bir platformda yiyecek isimli başlık açılmaması gerektiğini anlarsınız diye düşünmüştük, fakat yanılmışız. Beslenme etiketine bakarsanız yiyecek isimli başlık açılması uygun değildir. İyi forumlar.
Minikkuzuma Crescent96 ben bu post zaten beslenme ve yiyeceğe açtım daha önce bir çöm arkadaş normal postta hurmadan bahsetti tam anlayamadım
Crescent96 Minikkuzuma Nar, hurma gibi yiyecekler hepimizin ulaşacağı şeyler evet ama durumu olmayıp alamayanlarda olabilir. Bunları düşündüğümüz için gördüklerimize derhal müdahale etmek zorundayız gözümüzden kaçanlar bazen tabi ki olabiliyor.. Anlayışınız için teşekkürler. 🌸
Minikkuzuma Hacer_ikiz_gebe valla canım arkadaşlar basım yapıyor bilmiyorum da ben kendi eski usül yöntemimle sıkıyorum narı parmaklarınla yavaş yavaş patlatmadan ez heryerini aman dikkat et ekinde patlamasın iyice ezdikten sonra küçük bir delik açıyorum ordan tüm suyunu çekebiliyorum ☺️
Minica_Eylul Hacer_ikiz_gebe yok elektrikli değil.. ne diyorlar ismini tam bilemedim kolu ceviriyorsun öyle sıkıyorsun katı meyve sıkacağı çok iyi oluyor 👍😉
Minikkuzuma Crescent96 ben teşekkür ederim fakat elimde android telefon ilke internette gezen bir annenin nar yada hurma alacağı kanaatindeyim bende tamamen masum bir şekilde belki faydam olur diye dikkat etmek lazım tekrar teşekkür ederim sevgiler ☺️🌸
Mervisko Crescent96 ben hiç bu şekilde düşünmemiştim. Benimkini de değiştirmişsiniz. Bundan sonra dikkat ederim 😔
Esmeray_Emine Ebruliiiiiiii evet canim fazlasi zararli ozellikle kan sulandirici kullanan gebeler daha dikkatli olsun cunku nar kani sulandiriyo dozunda yemekte fayda var ozellikle ilk 3 ay daha dikkat etmek lazim kani fazla sulandirirsa dusuk riski yaratabiliyo
Nur_samet Esesennn cnmm herks bsy diyor olan da var gerckten ama nsl desem herşey Allah'a bağlı rabbimin dedginoluyr olur diyrlar bsyi ama olmuyor rabbimin yarattığı na haşa hizmi bsy diycez