Deniz_Efe Arkadaşlar ilk önce allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin ben 1,5 yıllık evliyim evlendiğim ilk ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik yaşadım ardında bebeğim olmadı baya psikolojim bozuldu tabi yıllarca bekleyen insanlar var o ayrı allah onlarında kucağını boş bırakmasın sonra rahim filmi sperm testleri temiz çıktı ama olmuyor bende anneanne tariflerini uygulamaya başladım ilk önce sağına kürünü uyguladım iltihabı söksün diye sonrada eşime keçiboynuzu içirmeye başladım bizim yöremizde koca karıların dediği karın eğriliği diye bişey var onun için memlekete gittim ve ordan bir komşumuza yaptırdım onun yanında bal çörek otonu kullanıyordum eve gelince Meryem süresine başladım ve 27 haftalık hamileyim allah dileyen herkese nasip etsin ilk önce nasip tabikide zamanı var ama ilk önce elimizden geleni yapıp gerisini Allah’ın takdirine bırakmak lazım ♥️
Anne18 Deniz_Efe valla hanımefendiciğim bende hamıle kalmak istiyorum hayıt otu içiyorum inşallah gene kalırım soğan kürünü 3 gun denedim sonrasında içemedim banada dua et nolur bende hamıle kalayım
Snszasla Deniz_Efe bende 1 senelik evliyim 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ekstra bişeyde yapmıyorum ama stres oluyor insan ister istemez onunla nasıl baş edilir bilemiyorum takmıyorum dediğim anda takıveriyorum😏😔
Deniz_Efe Anne18 inşallah allah en kuşa zamanda nasip et ben çörek otunun çok faydasını gördüm onu da dene istersen
Deniz_Efe O konuda anlıyorum seni eşim sürekli derdi takma diye ama insanın elinde olmuyor ki kim be derse desin yanlış kaldığın an başlıyor ve inşallah allah nasip ederse hamile kaldığın zamanda ilk zamanlar hep elhamlı olucaksın hiç birşeyi kafaya takmamaya bak