Rukenkumsal Anneler benimle aynı haftada olan varsa birden fazla sorum olucak yardımcı olur musunuz 🙏🏼
Dilek23 Rukenkumsal benim 16. Hafta itibari ile inanılmaz arttı. Yemekten kalkıyorum şimdi ne yesem diye düşünüyorum🙁
gulsahyazoglucan 17+1 tam olarak cidden 2kişilik iştahım var 😀 ilk hamileliğimde de böyleydi 23kilo almıştım gerçi onda 6ay hiç kilo almadım son 3ayda 23 kilo aldım. Bunda şuan itibariyle 4kilo aldım bakalım son aylarda ne olacak
Rukenkumsal İştahım iyiyken birden kesildi anlamadım bende o yüzden panik yaptım randevume daha 1 hafta var ama ben yarın gidip dr konuşmayalım sanırım
Dilek23 Rukenkumsal en iyisini doktor bilir ama bence stress yapma, benim yengem mesela bu aylarında sadece tost yiyebiliyordu. Canım istemiyor diyordu.
Dilek23 Rukenkumsal ben okuduğum sitelerde hissetmeye başlanıyormuş ama hissedemiyorum. Ayrıca bebek sesini duymak için doppler aldım onda bile kalp sesini bulamıyorum
Dilek23 Rukenkumsal bu hafta bende en çok ona takıldım. İnanılmaz artış oldu. Bu haftalarda böyleyse sonrasını düşünemiyorum. Bizimde kontrole bir hafta var o zaman soracağım. Rica ederim güzel haberlerinizi bekliyorum🙏🏻🙏🏻🙏🏻
terelelli81 Bir de 17. Haftada bebekleriniz kaç gram? Bizim bebeğimiz adet tarihimden biraz geride üç gün kadardı şimdi bir gün geride. 179 gram nasil sizce?
Dilek23 Zeyneptoprak n11 ve gitti gidiyor gibi sitelerde var. Bende başka birinden duydum. Bebek sesi dinleme cihazı diye geçiyor.