Dmlsnmzz Arkadaslar umarım cevap alabılırım uygun bır fıyata bebek tasıma pusetı almak ıstıyorum sızın tercıhınız ne yonde oldu
Ipekyuksel Dmlsnmzz jokerbabyden aldım bugün güneşten ve yagmurdan koruyan tenteside var 50 tl Kargoyla toplam 56 tl 😊 jokerler hesaplıdır anneler bilir 🤣🤣
Dilanmerall63 Civilimden aldım ben 120 liraya %30 indirimleydi sanırım tabi daha uygunlarıda vardı ama otomobil emniyet kemer yeride olduğündan daha kullanışlı buldum 😍 dün elime ulaştı Rabbim kullanmayıda nasip ederi inşAllah 🤗🤗🤗 Dmlsnmzz Dmlsnmzz
Ayss Dmlsnmzz pusetlee genelde düz değilde anne karnındaki pozisyonda oluyo diye biliyorum bende mini city den aldım 90 tl ye ☺
Ipekyuksel Sefaat indirimli ürnler arasından aldım bugün Taşıma koltugu diye geçiyor intrernet sitesinde bi tekrar bakın göz gezdirin vardır daha bence
Ipekyuksel Dmlsnmzz benim aldıgım kırmızı ve gri renkli diğerlerinin renklerine dikkat etmedim ama pembesi felan vardı sanırım sizin istediğinizde öyle değil mi? ☺
Sefaat Ipekyuksel baktim da kalitesi nasil acaba pek rahata benzemiyor sanki 😊 elinize ulasinca yazabilirmisiniz
Dmlsnmzz Dilanmerall63 sallanabılırmı pekı agırlıgı nasıl bazı sıtelerde 3 4 kılo agırlıgı yazıyoda☺aminnnn 🙏🙏🙏
Dilanmerall63 Dmlsnmzz evet canm sallana bilir ve oldukça hafif extra hafif olmasıda özelliklerindendi zaten🤗
Dilanmerall63 Dmlsnmzz tam düz denilemez koltuk tipi öldüğü için ama bebeği rahatlıkla içinde uyuta bilirsin bu sebeple sorduysan buna yeterli eğilimde 🤗
Dilanmerall63 Ayss Dmlsnmzz extra bel destekli birşey düşünüyorsanızda benim kinden tavsiye ederim çünkü içinde extra bebek mindeli yan ve bel barıyerli oldukça ortobetik bir ekstrası var 😊