Dlktpl Kızlar ben ıkı ay once klomen kullandım yumurta cabuk buyudu kıst oldu yasmın kullandım adet oldum 11.gunum bır ay kullandım ama etkısı devam edermı hamıle kalmak ıcın🥺hamıle kalan varmı bır ay kullanıp yada hemen bıraktıgı gıbı hamıle kalan
Leyla9292 Dlktpl ben yasmin değil fakat bir buçuk yıla kadar doğum kontrol hapı kullandım beş ay sonra hamile kaldım.komşum iki yıla yakın yasmin kullandı üç ay sonra hamile kaldı.
2202020 Dlktpl ilk çocuğuma yasmini bırakıp temizlendiğim ay kaldım 2.ise hap içmeyi bıraktım 3.ay hamile olduğumu öğrendim
Demirleblebi Dlktpl ben uzunca bir süre yasmin ile korundum. Bıraktığım ay hemen hamile kaldım. Şubatta bıraktım martta 4 haftalık hamileydim❤️🧿
gzmuygn Dlktpl doğum kontrol dienille kullandım 10 ay kist için bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım kazara oldu iyiki oldu tabikide.Ama vücudu dengelediği için daha çabuk hamile kalınıyor 😊
Dlktpl Anne18 1 ay kullandım cnm kıstı erıtsın dıye klomenden kıst olmustu bıraktım adet oldum 12.gunum
Dlktpl Anne18 hamılr kalmak ıstedım adetlerım duzensızlestı kıst oldu tedavı dedık zehır oldu bende sasırdım ılk kaybettım bebegıme 4.ayda hamıle kalmıstım sımdı 9 10 ay oldu
Akpinaremine Çikolata kistinden dolayı kullanmıştım bende yasmini bıraktıgımın 3. Ayın da hamile olduğumu öğrenmiştim şimdi 33 haftalığız çok şükür darısı sizin başınıza 🙏🏻
Akpinaremine Dlktpl 3 buçuk ay kullanmıştım adet de bi düzensizlik olmadığından dolayı da bırakmıştım kist hala var Malesef
Dlktpl Leyla9292 haklısın cnö bırgun kullanmayıp hamıle kalan da var nasıp artık yatın dr yumurta var desın de
2202020 Dlktpl 4 ay falandı ilkinde ikincisinde Yasmin değil sağlıkocağının verdiğini 7 yıl kullandım