Sevcannn Kızlar bişey sorucam kan ilacı doğuma kadr kullanılıyor mu doktrum bana doğuma kadr kullanacagz dedi bigün dedm ilaçim bitti devam edicekmiyz yok dedi sizler ne kadr kullamdinz sordm cvp da yazmadi bu doktr sasrdm kaldm
[silindi] Sevcannn 24 haftalığım hala kullanıyorum. Doğuma kadar kullanacağım da doktor geçen kontrolümde ilaçlara devam dedi
handeliz Sevcannn benm kan degerim.suan yuksek ama bana birakma dedi tekrar yazdi dogumda kan kaybin olcak dedi
ggzmkrcc Sevcannn bende 20. Haftamda basladım kan ilacına doguma kdr ve dogumdan sonra da edebildcegimi söyledi
Nsl18121994 Bende daha 1 paket olmadı kullanıyordum ama bırak dedi kanım yüksek çıktı test yaptı ./ şuan 21+1 im diğer haftalar verecwk mi Bende bilmiyorum şuanlık içmiyorum 😊😊
[silindi] Sevcannn acaba o an aklı başka şeye mi kaymıştı. Sorunuzu anlamadan mı cevap verdi.. vitamin sonuçta bunlar zararı yok ki.
NaimeYilmaz Sevcannn kaçıncı kutum hatırlamıorm 🤦🏼♀️ Bi ara sabah aksam ıcıodm ama maalesef doğuma kdr ıcılmesı gerekıor kan ılacı bu basıt bır vıtamın deglkı. Ama doktorunuz tahlıller sonucu gerek duymamıstır belkı
Kubraa4334 Sevcannn 28 haftalığız uzun süredir kullanıyorum doktorum lohusalikta bile devam etmem gerktiğini söyledi her seferinde çok önemli sakın ihmal etme diye tembih ediyor 😊