Celik_06 17.haftaya girdik ama hala bizimki ön tarafına dönmüyor. Hep arkasi dönük uyuyor 🤭 Sizdede yasayan varmı bu durumu? Yoksa 17.haftada herkes öğrendi mi 😭😭
ariyaliyya Celik_06 dilerseniz sizde fotoyu paylaşın keseye göre kafastasına göre cinsiyet belirleyen arkadaşlar var
dilekcy1644 Celik_06 ben 14 de öğrensim ama göstermedi soktor karnıma bastırdı öyle gördük tabi değişmezse erkek 😀
gurcem Celik_06 canım benımkısı 11.haftadan berı yan yatıyordu hala aynı pozısyonda yuzunu bıle net goremedık sımdılık kız dıyorlar ama korkmuyor degılım son dk erkek çıkacak dıye😂 hayır korkmamın sebebı hersey pespembe😂😂
Tubaliya Ben 13. Haftada öğrenmiştim canım doktorun yanına giderken yol boyu çikolata yemiştim ilk cinsiyet bakımında gösterdi kendini tatlı veya çikolata ye ☺️
Duruuuu Tubaliya bende 13haftadayım doktor pipi gibi bir şey görüyorum ama emin değilim dedi size nasıl net olarak söyledi?
Duruuuu gurcem bana 11.hafta kız gibi dedi şimdi 13.haftadayım erkek gibi dedi. Net 16.haftada belli olurmuş.
Tubaliya Duruuuu çikolata yediğim için dönüp duruyordu kuzum bana teyzem demişti ya tatlı ye ya da çikolata diye onu yiyip girdim sürekli döndü durdu zaten göstermeme şansı kalmadı 😆😆
Dlmm Duruuuu paylasilan fotografa tiklayin sag ust tarafta uc nokta var orayi tiklayip ekleye bilirsiniz sonra kopyalayip yapistirin
Zehesila41 Celik_06 hep derler ya göstermiyorsa kızdır diye bende öyle düşünüyorum kesin o kızdır ondan dönmüyordur 🥰bu tabi işin espirisi belki ama cıkıyor
MrsDuman 21. Haftada detaylıda öğrendim cinsiyetini onda da doktor tam 1 saatten fazla baktı sürekli yüzüstü yatıyordu ve dönsün diye yürüdüm gezindim soluma dönüp yattım en sonunda döndü de görebildik. Devlet hastanesinde randevular 5~10 dk arası olduğu için doktor hiç sırt üstü yatarken görmemişti detaylıda görmüş olduk ☺️