Ponciginannesi_ İstemeden bel kütlemesinin zararı olur mu? Büyükler sakın falan diyip gözümü baya korkuttular. Kafam ona baya takıldı. Bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi ?
EAK Ponciginannesi_ Bunu söyleyenlere bi sorsana ne zararı varmış bize de anlatsınlar. Herkes profosör yaa..Takma sen kafana
Hacer_ikiz_gebe İstemeden kütlemiş napabilirsin ki benim arada kaburgalarım kütlüyor yatıp kalkarken napalım kütleme mi diyelim 😄 Allaha emanetler inşallah
Ponciginannesi_ Hacer_ikiz_gebe ben alışkanlık haline getirmiştim. Ama artık çok dikkat ediyorum. Dediğin gibi yatakta dönerken hep oluyor. Baya korkuttular beni 😒
ballicoreklerim Öyle bi gerinesim varki anlatamam eşime sırtıma masaj yap diyemiyorum bisey olur diye 😂😂
Ponciginannesi_ EAK off sorma deli oluyorum. Kayananm şimdiden kendi sütünü zorlada olsa ver demeye başladı. Bi onlar biliyor zaten 🙄
EAK Ponciginannesi_ "Yok ben sütümü yüzüme sürcm cilde iyi geliyormuş.Vermycem çocuğa.Zaten çocuk sizin olduğu için benden iyi düşünürsünüz siz." şeklinde cevap veriyorum genelde küsüyorlar 😀 Kafam rahat 😀