Azramin47_annesi Meowduman allah anali babalu buyutsun darisu bizim basimiza biz 35 haftadayiz amaagridan kasilmalardan hata sanki surekli akinti var islak hisediyirum rabim hayirlisiyla dogumu basip etsin
Meowduman Azramin47_annesi amin canım ☺️ az kalmış sizinde insan sabirdizlaniyo son haftalarda eksiklerinizi tamamlayın 🙈
Melek93_92 Meraba allah anali babali buyutsun gozunuz aydin bir sey soracaktim davlet hastahanesinda dogum yaptigim zaman eşimda yanima girabiliyormu yani sonuna kadar yanimda olmasina izn veriyorlarmi acaba cevap icin onceden cok tesekurler
Meowduman Melek93_92 ailenden kimse doğumhaneye giremiyor ancak telefonla haberlediyorsun bişey lazımsa doğumhane kapısına getiriyorlar kapida görüşüyosun canım benim hastanemdr bu şekilde
Selale0410 Meowduman aynen anlatmissin 😢 unutmuştum okudum hatırladım hamileyim bende 3.çocuğuma kizim 9 oğlum 7 yaşında buda üçüncü olcak Allah izin verirse bende cok zor doğum yapıyorum okudum aynen öyle ne yazdiysa bende aynen onu yaşadım iki dogumumda
Meowduman Selale0410 canım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Benim sancı kısmı beni zorladı nst bağlı kaldığım andan itibaren doguma gelince doğum kısmı Allah'a şükür beklediğim gibi olmadı daha kolay oldu Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin 🤲
Elina Meowduman doğumun geldiğini nasıl anladınız su dediğiniz şey nasıl ? Benimde tedirginliğim var korkuyorum azcık sancının geldiğini anlıyabılırmıyım die sağlıkla buyusun minnoş 🙏🙏darısı bize
Meowduman Elina bekliyodum zaten ne zaman gelecek diye. Dediğim gibi karnimdan pıt ses geldi suyum mu patladi acaba dedim hafif doğruldum ılık ılık aktı o şekilde sonra hemen sancilarim basladi hafif öyle anladım
Burcuali Meowduman allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın. Ikınma aşamasından korkuyorumda beceremessem diye çok canınız yandımı o aşamada?
Sninannesi Burcuali ıkınma en kolayı. Sancı safhasını atlatınca ıkınma çok kolay geliyor, zaten istemsizce ıkınma geliyor, siz ekstra bişey yapmıyorsunuz çok fazla
Meowduman Burcuali amin çok teşekkür ederim ☺️ ıkınma hissi sancıyla giriyor istesende istemesen de ikiniyorsunuz çenenizi gogsunuze yaslayip yandaki demirleri kendinize çekerek nefes kacirmadan ittiginizde yapabiliyorsunuz
Sninannesi Delal123 Su gelince çok da beklememek gerek, su geldikten kısa bir süre sonra doğum yapan çok yakın bir tanıdığım var. Bence hastaneye gidip kontrol altında olun, onlar sizi yönlendirsin
Delal123 Sninannesi su değildi galiba bebeğin hareketleri halen iyi bide ağrım sancım yok yani. Galiba çişimdi gelen 🤭😄
Burcuali Sninannesi nerdeyse sezeryana yönelicem sırf bu korkudan. Aslında çok istiyorum normal olmasını ama ya ıkınmasssamda bebek sıkışırsa diye korkuyorum.
Sninannesi Burcuali zaten ıkınma kendisi geliyor vücut kendisi yönlendiriyor sizi. Yine de hangisi hayırlı ise hakkınızda o olsun inşallah
Sninannesi Delal123 su gelince anlarsın demişti bana doktorum, sürahiyi dökmüşçesine gelir demişti, gerçekten öyle oluyormuş, başka bişeyle karıştırılması mümkün değil