Minnosannesi0 Kızlar bel agrınız varmı benim 15 dakikadır geçmeyen şiddetli bel agrım var doktora gidim mi yoksa normal mi ??? Bebekte şuan çok hareketli durmuyor
Ebru0156 Minnosannesi0 bende ayni durumdan muzdaribim canim ayni sekilde asiri bel agrim var galiba karnimiz one dogru cekildigi icinmis normalmis canim sagolsun esim kantron yagiyla ovaliyor baya fayda ediyor
3_melek_annesi 32 haftaligim ayni durum benee de var bazen dayanamiyorum cabuk gecsin de agrilarim bitsin istiyorum
3_melek_annesi Minnosannesi0 3 hamileligim de de yasadim bel.agrisini bence normal anormal.bi durum olursa sen hissedersin zaten
Gizemabc Minnosannesi0 normal de şiddeti önemli bence. Hamileliğinin bu son dönemlerinde bel ağrısı yaşamayan yoktur bence; ama dayanılamayacak kadar şiddetliyse ve uzun sürüyorsa bir doktora görünün
Minnosannesi0 3_melek_annesi normalde de geceleri agrıyordu ama 15 dakikadır bıçak batıyor gibi agrıyor
Minnosannesi0 Ebru0156 bıçak saplanıyor gibi bir agrı anne olmak ne kadar zor karnımızdayken bile zorlanıyoruz allahım annelerimize güç kuvvet versin 🙏🏻Bize de 🙏🏻
3_melek_annesi Minnosannesi0 normal.agri degil o zaman canim farkli bu bi acile gidebilirsen git istersen
Ebru0156 Minnosannesi0 amin canim deniyor ya hani cennet annelerin ayaklari altindadir diye gunler gectikce dahada anliyorum ne kadar dogru bir soz oldugunuu anne olmak cok zormus :)
Minnosannesi0 Ebru0156 öyle valla canım çok doğru bir söz Rabbim hiç bir annenin yokluğunu göstermesin 🙏🏻