Fasulyemmm 37+2 yiz oğlumla. Ben gibi diz kapağı ağrısı ve leğen kemiği ağrısı çeken var mı özellikle yürürken? Paytak paytak yürüyorum resmen canım acıyor
Ozgemlym Fasulyemmm diz kapağı değil ama leğen ve vajina kemiklerim ağrıyor ayagımla paspas bile düzeltemez oldum acıyo bi anda kemiklerimi ayırıyolarmış gibi 37+6 yız bizde
CerenAkbulut Fasulyemmm diz kapağı ağrısı bendede var. Özellikle sol tarafta neden bilmiyorum. Eğilmek istediğimde falan baya sinir bozuyor.
Nur___ Fasulyemmm 38+0 🌺 yani ağrının şiddetine göre değişir bence ve uzun süreli olup olmasına göre yada dinlenince geçiyorsa sıkıntı yok diyor doktorlar tabi, aklını kurcalıyorsa bi gözlük doktora
Fasulyemmm CerenAkbulut aynı şekilde benimde sol diz kapağım bütün gün sargı bezi sardım sıcak su uyguladım banamısın demiyor inatla ağrıyor
Badevehande Magnezyum kullanıyor musunuz kasılmaları ve sancıları önlüyor benimde bacak kramplarımı kesti ama yürürken kasıklarım batıyor hala 36+4
Fasulyemmm Badevehande magnezyumu 30 haftalıkken kullanmıştım doktorum daha kullanma demişti son zamanlardada İçmeme izin vermiyor