yarim33 Merhaba kızlar hamile kalmadan önce yüzüme lazere gidiyordum hamile kalınca yarım kaldı bırakmak zorunda kaldım şuanda o kadar kötü cıkıyoki ağdayla 3 günde bi almak zorunda kalıyorum baş edemiyorum artık delircem hürrem hamam otu yağı varmış tüy azaltıcı ağda sonrası kullanıyomuş kullansam bi sıkıntı yapar mı acaba yada başka fikri olan varmı 😔
Blackmom yarim33 Aynı dertten muzdaripim 🤦🏻♀️ 3-4 gün de çıkıyor öyle olunca evden çıkamıyorum bide ben iple alıyorum anam ağlıyor napacagmı bende bilmiyorm malesef.. ağda ile beceremedim hep tahriş ettim yanlış aldm sanırım..
Zeyk yarim33 ya tüh çok fena olmuş bir bilgim yok ancak yüzünüze ağda kullanmayın bence hamilelikte kalıcı lekeler oluşabilir kuaföre gidip iple aldırın veya başka bir yöntem bulun derim.
zelis63 yarim33 ben yüzüme lazere devam ediyorum AMA.. evde plipsn makinası var onu yapıyorm 1 ay rahatım doktoruma sordum özel bölgeler hariç sorun olmayacağını söyledi
Betul3535 yarim33 merhaba hamam otu tozunu kullanmıştım bacağımda aynı jilet gibi çıkarıyor bilginiz olsun bir de hamilelikte zararı olabilir
Yrnkrm yarim33 hamam otu alerji yapabilir özellikle gebelikte normalde zaten cildi yakar dozu kaçırırsan önce doktoruna danış derim tamam derse hamamda yaptır kuzum dozunuda aşmazsın
yarim33 zelis63 zelis63 kuzum bendede philipsin makinasından var ama kullanmaya korkuyorum sen kac aylıksın
zelis63 yarim33 hayır canm ben hiç yüzüme ara vermeden yaptım ve yapıyorm yoksa dediğin gibi 2 günde bir çıkıyor asla baş edemem ve yurt dışındaym fiyatlar biraz yüksek ve hergün hergün gidilecek gibi değil