Oguzaysel Herkes bir ay yazmış ocak ayı göremedim 🤗 benim gibi kimler var merak ediyorum 28+0 bugün dışarı çıktım biraz yürüdüm karnımın alt tarafı çok ağrıyor uzanıyorum şuan sizde de ağrı oluyor mu?
Zumrutcelebi Oguzaysel 28+3uz canim bizde.yavas yavas bel ve kasik agrilarim basladi.ama cok sukur hemen geciyorlar.😊
Tubitupp Oguzaysel merhabalar arkadaşlar 28+6 yız. Ben de bel ağrısı hat safhada gece yatakta saga sola dönemiyorum ayaktayken Pek etkilemiyor paytak paytak yürüyorum öyle😂😂😂 birde kasık ağrısı böyle sanki regl agrısı GB arada vuruyor ama uzun sürmüyor. Mmmm başka başka doğum korkusu az biraz başladı ara ara doğum yapıyorum rüyalarımda 🤣🤣
Oguzaysel Zumrutcelebi nerdeyse ayniyiz alışveriş yaptınız mı 🙈 ben biraz acele ettim sanırım bitirdim alışverişi 🙈
Oguzaysel Linesarye bende de tam olarak karnımın altında oluyor ağrı bazen endişe ediyorum doğum sancısı filan nasıl olur bilmiyorum da inşallah erken gelmez
Elifelif1 Linesarye 31+2 ler 3 ler falan ocak annesi mi olcaz aralık mı belli değil hangi postu okuyagamı şaşırdım aralaık anneleri/ocak anneleri 😂😂🙈
Zumrutcelebi Tubitupp bebisimiz kiz.bende bebisin cinsiyetinin erkek oldugunu gorur oldum☺️sanirim yavas yavas korkular ve ruyalar basladi
Alya123 Lindam suyunuza limon sıkıp için sabah kalktığınızda aç karnına ılık suya limon sıkıp içtiğinizde gaz için çok yardımcı oluyor 😊
Linesarye Oguzaysel aynen bende.. bu hafta başladi bende agrı bazen korkuyorum ama doğum sancisi okadar agrıyla kalacğnı sanmıyorum 😀 muhtemelen ya baskı yapıyorlar aşağıya doğru yada hafiften yalancı sancı giriyor
Zumrutcelebi Oguzaysel kiyafet alisverisi, besik, bebek arabasi tamam😊ufak tefek eksiklerimiz kaldi pisik kremi sampuan tirnak makasi ve birkac battaniye gibi☺️onlari da bu ay tamamlarim diye dusunuyorum canim.sonra da mis gibi yikar utulerim😊
Tubitupp Zumrutcelebi Rabbim nasip ederse erkek bebiş bekliyoruz. Aynen bend de rüyamda kız bebek gördüm. Hayırlara vesile olsun inşallah
Tazeanne0134 Oguzaysel 29+2 haftalık hamileyim kısmetse 17 ocak görünüyor doğumum bende de oluyor o ağrılar 🥰 yapacak bişe yok 🤷🏻♀️
Sevdenurr Tazeanne0134 bizde 29+2 yiz 17 ocak doğumumuz aynıyız yani😍☺️ benimde oluyur yürüyünce karın altımda ağrı normalmiş diye duymuştum
ipekveannesi Oguzaysel 28+5 olduk bizimde kasık ağrısı ve kalçamda yürüdükçe ağrı olması yoruyor ama şükür yinede 🙏
Tubitupp Oguzaysel 😂😂😂 aynen cnm ya bende yorumları okuyorum aaaa evet evet bende de oldu diyorum. 3 aşağı 5 yukarı hep aynı şeyler yaşıyoruz biz hamileler 🤣
Serez 27+4 olduk bizde nefes alıp vermekte zorlanıyorum bazen daralıyor gibi oluyorum sizde de oluyor mu kızlar
Iimran Oguzaysel ocak anneleri diye çok post açıldı ya baya fazlayız burda 😊 30 haftalık olucaz bizde hazırlıklar bitti bi kapı süsü lohusa takımım kaldı 🥰
Oguzaysel Iimran ben uzun süredir programı takip ediyorum forum kısmını yeni keşfettim sayılır 15 gün filan oldu sanırım 🙈🙈🙈
Elif_sahra60 Oguzaysel bende 28. Haftaya girdim canım göbegimin altında sertlik var bi kaç gündür. Onun dışında yatakta dönmek te zorlanmaya başladım bu arada kilolar ke durumda kızlar 😬ben 8 kilo aldım
Zumrutcelebi Elif_sahra60 24.haftamda bes kilo almistim yarin kontrolum var aci gercekle yarin karsilasicam bu ay 3kg almis gbi hissediyorum
Gulfem07 Elif_sahra60 nst ye bağlanmanızı tavsiye ederim.Ben doktora nerdeyse zorla baglattim iyide yaptım kasılmam çıktı.Bebek karnımın ortasına ya da sağ sol toplanıyordu geriliyordu o kısım meğer kasilmaymis 3 doz ciğer geliştirici vuruldum SERUM takildim.