esrhrn 20. Haftaydı damar eksikliğini ögrenmiştim,2.hamileliğimdi detaylı ultrasonu Bakırköy sadi konukta yaptırmıştım doktor bütün olumsuzlukları pat pat söyledi şaşkınlıkla çıktım 2li testi de yaptırmamıştım ve ertesi gün kardeşimin düğünü vardı annemlere ağlaya ağlaya geçtim aslında ne olduğunu anlamış değildim ama içimden ağlamak geliyordu kendi doktoruma randevuma daha vardı ama dayanamadım gittim ağlaya ağlaya,gelişmeyebilir,down olabilir,kalbi durabilir olumsuzlukları konuştuktan sonra ileri testi yaptırmanı istemiyorum dedi ve bu ayrıntıyı unutup biz normal bir gebelik olarak ilerlicez dedi Dr diler koyuncu,ve bir daha hiç sormadım o da bir şey söylemedi mutluydum aklıma getirmemeye çalışıyordum.39. Hafta sancım başladı hasteneye gidene kadar açılmam da başladı hersey normal giderken benim aklıma acaba sağlıklı mı değil mi gelince nefesimi kontrol edemedim ve 9 cm açıklıkla kaldım ıkınamıyordum korkmuştum halbuki o kadar kolay olacaktı 2. Doğumum 4 saat daha ıkınmak için uğraştım ve çok şükür doğdu tek sorum sağlıklı mı oldu ve saglıklıydı 3 kg 48 cm dogdu o dünyalar benim olmuştu,pozitif olun rabbim ne dilerse o olduğunu da hiç aklınızdan çıkarmayın rabbim tüm hamişlere kolay doğum sağlıklı bebek nasip etsin inşallah🥰
Anastasia esrhrn rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Benim tek yumurta ikizlerimde bu durum mevcut. Rabbim bana da nasip etsin inşallah 🙏
esrhrn Anastasia ikiZlerde sık karşılaşılan bir durummuş bu gönlünü ferah tut rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰