Hazzy 6+5 💛 uzun zamandır istiyoduk rabbim sesimizi duydu sonunda 🥰🌸rabbim herkese sağsalim kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻Keseyi gördük bakalım kalbimiz ne zaman pıt pıt atıcak 😃❣️
Merwish_ Arkadaşlar dün çok kötü başım tuttu , kustum uyandım hala hafif şekilde var . Göğüslerim hafif hassaslık vardır . Sanki kaybolmuş gibi , göğüste damarlar ve meme ucu büyük ve koyu ama sallandığı zaman hafif acı olur su kaybolmuş . İnşallah kötü birşey yoktur . Çok korkuyorum .
Merwish_ __kubragokce__ teşekkürler , yarin gideceğim bakalım , nasip allahım sorunsuz yalatır inşallah .
__kubragokce__ Kızlar kanama ya da lekelenme yok ama dün geceden beri kasıklarım çok ağrıyor 7+4 üm doktora gideyim mi sizce?
Merwish_ __kubragokce__ ağrı olur canım gelişim döneminde olduğu için lekelenme olmadığı taktirde gitmene gerek yok . Eğer çok şiddetliyse dayanılmaz bir ağrısıysa gidebilirsin .
__kubragokce__ Merwish_ Dinlenince biraz hafifledi canım sağol doktoru aradım o da çok şiddetli olursa gel dedi seninde muayenen güzel geçer inşallah insan çok merak ediyor bebeği daha çok minikler
Asya2020 9+2 ile merhaba kızlar grip oldım her gün acildeydim lütfen kendinize dikkat edin şakın hasta olmayın çok ağır geçiyor
Janjan17 Asya2020 gecmis olsun canim bende 7 +6 yim ve gribim 3 gnde raporluyum evdeyim cok zor parolda icmedim dayanimndedim ama cok zor😓
Asya2020 __kubragokce__ aminncanım bugün daha iyiyim kötü günlerimgeri kaldı ama çok zor geçirdim çok :(
Asya2020 Janjan17 canım bende rapor aldım burnum tıkalı akıyor öksürüyorum her gün acildeyiz her gün serum vitamin veriyorlar çok şükür bugün iyiyim snede iyi olurdun inşallah