Merwish_ 7+6 haftalık hamileyim. Haziranda doğum yapacak arkadaşlar beraber ilerleyelim istermisiniz ???
213473nurdn Merwish_ valla bana doktorlar 10 haftlım diyor ama ben 8haftalıgım cnku 23 agustos adet tarihim 7 eylul düğün yanı bende hazıran annesı Olcam ınsallah🙏
Dilaraeymen Bizde 5+5 olduk çok şükür. Keseyi gördük bebeği henüz göremedik. Çok olmamakla beraber bulantım ve iştahsızlık var
Emk5341 213473nurdn ben de öyle düşünüyordum ama öyle olmuyormuş. 8 hafta 4 günlüğüm şu an. Düğün tarihim 4 eylül. Son adet tarihim 5 eylül 🤪 ona rağmen 8 haftalığa uyumluyum.
Zehradmrci Ben se 6+6 oldum ama duaniza ihtiyacim var kizlar biraz kanamam var progestan kullaniyorum yarin doktor bebegin gelisimine bakacak
Minik_mucizemm Zehradmrci Stres yapmayın Rabb'im ne demişse o olur inşallah. Allah'ım gönlünüze göre versin 🙌🏻❣️
Busrat_ Zehradmrci benimde 6 inci haftada kanamam oldu kesede kanama yeri yokmUs yerlesme kanamasi demisti bana domtor
Merwish_ Yarinde bende gideceğim , 4+3 kese göründü , 5+5 Te kalp atımı göründü . 6+5 kalp atışını duyduk . Yarin bakalım nediyecek doktor 👨⚕️ sağ Salim hepimiz kucağımıza alırız inşallah. Şu 12 hafta bir geçseydi , baş ağrısı , miğde bunaltısı aşırı değil , ara ara kaşıkta ağrı , gegirme🙀🙀 yarin güzel haber duymam dileğiyle bakalım .