Bahar2 nurcel levrek Çupra hamsi istavrit yiyorum bende acaba yeterli oluyor mudur? Omega takviyesi kullanan anneler var forumda doktor mu öneriyor kendileri mi başladı acaba çok merak ediyorum
Sedaahmett nurcel levrek palamut hamsi cupra yiyorum ben. Bide gümüş baliğı diye bi balik var. Eşim sık sık alir bu baligi. 😊
CerenAkbulut nurcel yenir 😊 dipte gezen balık yenmez derler, barbun gibi mesela. Birde midye, kalamar falan tüketilmez. Balık çok faydalı zaten bebeğinizede size de.
gzmuygn nurcel en çok somon ve hamsi iyiymiş ama haftada 1 yiyorum dedim doktora bana ilaç takviyesi verdi yinede omega balık yağlı falan kokusu kötü ama içiyorum yinede.Balık memleketinde değiliz ailem gönderiyor ama haftada 2 defa yemesi zor tabi 😊
online_mom Bahar2 genelde doktor yazıyor ama bana doktorum haftada 2 gün balık yemıyorsan ilaç içmek zorundasın doguma kadar dedı.siz eger balık tuketmıyosanız ve ilaç kullanmıyorsanız bence doktorunuza sorun.benım çevremde herkes kullandı çünkü 🤗
online_mom CerenAkbulut keşke midye çok yararlı olsaydı 😂 ne yasaksa onu sevıyomuşum ben hamileliğimde onu anladım 😂😂🤦🏻♀️
BeybininAnasi Ben genelde küçük balıkları tüketiyorum. Hamsi, istavrit, sardalya, çinekop gibi. Balıkçıya soruyorum karadenizde alıyorum, marmara çok tercih etmem. Somona çok iyi diyorlar ama o da donmuş geliyor aslında taze değil, yine de omega içeriğinin zenginliği sebebiyle arada tüketiyorum. Donmuş palamut, çupra, kılıç balığı, konserve ton balığı, dip balığı tüketmiyorum.
Bahar2 online_mom haftada iki gün balık üç gün belki de daha fazla kırmızı et tüketiyorum ama soracağım doktora gerekiyor mu diye