Cansu92 bir önceki düşüğümde ahmet doğruöze gittim bebeğin10. Haftada kAlbi durdu ve ona kürtaj oldum ve hiç memnun kalmadım. Daha önce de düşük yaptığımı riskli olduğunu bildiği halde bana dodeks kan iğnesinden başka hiç birşey vermedi ısrarla testler yapmasını kanımda pıhtılaşma vs varmı diye sorduğumuzda eşimle bize nerden çıkardın bunu demişti ben gerek görsem yapardım siz para harcıycak yer arıyorsunuz sanırım demişti . Üslubunu hiç beğenmemiştim zaten ,ama zaten iş işten geçti sonra araştırdığımdada çok kişinin şikayetçi olduğunu duydum ve ben çok bilgili bir dr olmadığını düşünüyorum artık , ondan baska dr lara gidince anldım . Birşey sorardım bana böyle saçma sorular sorma derdi bir şey söylerdim zaten ünv mezunu anneler çok aşırı bilmiş oluyo derdi 🙄 böyle saçma sapan bi üslübu vardı . Ben şuan yaşadıklarımı anlatıyorum beni yanlış anlamayın sorunsuz bir hamileliğiniz varsa sizde sıkıntı olmaz ama benim gibi riskli gebelik yaşayan insnlara o adamın bence bilgisi yetmiyor . Şuan da ben tekrar gebeyim cihanda op.dr. Mehmet müezzinoğluna gidiyorum ve dr umu çok seviyorum , çok ilgili , ve Ben şuan önlem amaçlı progestan ,oksapar iğne , folik asit ve kan sulandırıcı hap kullanıyorum normalde bana ahmet beyin de bunları vermesi gerekirdi ama pek umursamamıştı. Umarım sen memnun kalırsın.