Hilal5541 Fotoğraf atmadan açıklayacağım kızlar. Farklı günlerde idrarda gebelik testi yaptım. Daha önce de gebelik testi yapmıştım ancak ne bir silik çizgi ne de başka bişi çıkmıştı ve hamile değilim diyerek testleri atmıştım. 5 gündür ayrı günler de test yapıyorum 1 2 saat içinde silik kırmızı bi çizgi çıkıyor istisnasız 5 testim de böyle oldu sizce hamile miyim kızlar 5 testte bozuk olamaz diyen düşünüyorum böyle yaşayan hamile olan varmı ??? :)
Zehra321 Hilal5541 tebrikler hamilesiniz:) benim değil ama bir tanıdığımın böyle olmuştu hatta iki gün sonra silik çizgi oluşmuştu. O silik çizgi beta değerinizin yüksek olduğunu gösterir 😊
Zuhal_19 Hilal5541 bnm beş dakikadan sonra geçerli değil sonuçlar diye biliyorum bir iki saat sonra çizgi çıkması dgru sonuç vermez.. Kan testi yaptır yarın sağlık ocağında yada devlette
NurEto Canm en iyisi kan testi ver testin üstünde kaç dk yada saatte çıkması gerektiği yazıyo ama en iyisi kan ver net olur
Hilal5541 TunarinAnnesi kuzum inşallah sende bende ve daha nice bebiş isteyenlere rabbim en kısa zamanda bi mucize verir dualarda buluşalım 🥰
Tgb2310 Kan verin muhtemelen vardır ama çok yeni oşd için öle geç çıkıyprdur bnmde öle olmştu ilk bhcg 60 çıkmıştı
Tamam Hilal5541 bunu çok yaşadım ama hiçbirinde hamile değildim.10 dakikadan sonra test değerlendirilmez
Nursan Hilal5541 bence hamilesin 😊 benim hemen çıkmıştı ama etrafımda bi gün sonrasında ikinci çizgiyi gören çok kişi oldu 😊Allah gönlüne göre versin🤲