Gizoo Benimcanimoglum_55 bir yakınım A101 dekini kullanıyor çokta memnunlar. Bimdekine alternatif olabilir.
Hamileanneler_25 Gizoo A.101 de ki soffio bebek bezinden memnun kalanlar var ama bimde ki bebek bezine bende güvenemedim
ballicoreklerim Benimcanimoglum_55 minnies alsın uygun alacaksa bim nedir Ya Migros’ta var molfix alma sleppy al yani uygun seyler var illa prima yada farklı yüksek markalar fiyatlar alma canım bi de insanın esi ne diye karışır bebek bezine anlamıyorum 😂😂😂😂
EAK Benimcanimoglum_55 Benim kuzenim kullanıyor ama kızların 1yaşına gelmesini bekledi.Şimdi geceleri daha kaliteli bi bez kullanıyor gündüzleri bim bezi kullanıyor.
Kbrbydkk Prima, Jenny willy, soffio bezler içindeki losyonlardan dolayı kimyasal içeriyor. Ben kullanmayı düşünmüyorum açıkçası. E bebek baby me de aynı şekilde. Losyon icerenler sıvı parafin yani petrol türevi madde içeriyor demek. Migrosun minies bezini tavsiye ederim @muhendisinoglu arasirmalari sonucunda.Uygun mu diğer bezlere göre galiba evet fiyat hakkında net bir bilgim yok. Kendim de ilk önce bir minies deneyip eğer memnun kalmazsam sleepy e geçmeyi düşünüyorum.
Seymanur0707 A_S_K bez kısmı çekmiyor içine çiş v.s bide çok kalın kullanılmamış hali bile dolu gibi rahatsız ediyor çocuğun bacakları ayrık duruyor bildiğin ben sevmiyorum emiciliğide kötü her şeyi kötü
A_S_K Seymanur0707 Baya yermişsiniz ama ben katılmıyorum yorumunuza bebeğimin bacakları ayrık durmuyor çişin kueu hali hafid ve emiciliğide gayet iyi. Tabi her bebeğin cildi farklı :)
Melegimolsun Benimcanimoglum_55 canım yeni doğum yaptm bebegim kuvezde daha kullanmadım ama görümcem çok çok hassastır bu konularda migrosta minies kullanıyor çok memnun çok aratirdim içeriği de saglikli ve uygun denemeni tavsiye ederim ☺️
Seymanur0707 Benimcanimoglum_55 Prima premium care öneririm emiciliği mükemmel rahatsız etmiyor asla incecik var mı yok mu belli değil önünde göstergesi var ne kadar dolduğunu anlayabiliyorsun 🌸
Minikkuzuma Melikeb19 neden ben Bebek alışverişinde mecbur kaldım aldım neden mecbur etken doğum riskim vardı hastane çantasına koymak için mecbur kaldım o an heyecanla birde ilk deneyimim büyük almışız sleepy Ardım bulamadım e şimdi almış bulundum kullanmiyimmi
espalp Benimcanimoglum_55 bim’deki kötü falan değil. Bize hediye geldi koca bi paket. Bim’den olduğunu anlayınca çok söylenmiştim böyle hediye mi olur diye. Denedik iyi ki denemişiz. Taşma, pişik falan yapmadı. Denemeden karar vermeyin. Ama yenidoğan bedeni yok direkt 2 ile başlıyor. Bebeğiniz 3,500 üstü olursa 2 bedeni kullanabilirsiniz
espalp Benimcanimoglum_55 bu arada bim’in bezi yerine migros’un bezi minies’i tavsiye ederim biz kullanıyoruz çok memnunuz. Gece de prima premium care kullanıyoruz. İkisinden de çok memnunum
Deletedmom2224 Cagla22 çoğu şubesi getirtmiyor 2 den başlıyor hep. Ablam bimin bezini kullanıyordu bi ara o sormuştu fazla talep olmadığı için çoğu şube getirtmiyor dedi sizin oradakinde vardır belki
Cagla22 Benimcanimoglum_55 canm benm çevremde ki herkes molfixtense bimdekinin çok kaliteli olduğunu söylüyorlar hep öyle duyuyorm
Seymanur0707 A_S_K sorduğunuz için söyledim bende kullandım bana öyle geldi prima inceliği nerde o bez nerde zaten naylon gibi 🤷🏼♀️ Siz memnunmuşsunuz güle güle kullanın herkes aynı şeyi beğenip kullanacak diye bir şey yok🌸🧚🏻♀️
Kakashi Benimcanimoglum_55 fiyatı için binden alacaksa Evybaby alin , biz gayet memnunuz 1 ve 2 numarada adedi 45 kuruş civarı Ayrıca internet den toplu alınca kredi kartina puan alınıyor, Axess Bonus puan