Yesiimm İyi geceleeer. Kızlar ben hamile olduğumu öğrendiğimde yani 6+4ken 61 kiloydum sonra 58 e dustum. Ve hala hiç kilo almadim . Normal mi? Doktoruma sorucam ama bekleyemedim muayene gününe kadar..
GkeCanKaran Yesiimm 19+2 yim bende.4 haftalıkken öğrendim 52 kiloydum.şuan 56 yım. Önce kilo verdim mide bulantılarım yüzünden.snra yavaş yavaş aldım.doktorum normal dedi.sıkıntı yapma sende.
TugbaLafci Yesiimm zaten alman daha çok problem çünkü 20. Haftaya kadar bebek 50-100 gram arası oluyo 20. Haftadan sonra da dersin ay ben niye bu kadar şiştim diye 🤦🏻♀️😂🤗
Eroluntombisi Yesiimm canım bende öyle oldum ilk başta 4kilo verdim şimdi 27 haftaligim ve daha yeni bir kilo aldım son 3 ayda kilo almaya baslarsin ama yinede bir sor doktoruna için rahat etsin 🐣
cansukrygn Normal bende başta 3 kilo verdim 22. Haftaya kadar almadım sonra yavaş yavaş geldi kilolar
Nsl18121994 Bende 21+1 im ama kilo almadım alıyorum veriyorum falan ama gelişimi gayet güzel diyo doktor bende senin gibi düşünceliyim .. kimse hamile olduğumu da anlamıyor benim 🤣
cansukrygn Nsl18121994 kızlar aynı bende sizin gibi düşünüyodum hiç çıkmamıştı kardım 24 ten sonra birden çıkıverdi şimdi biraz büyük 27 deyiz ama hala kimse anlamıyor hamişliğmi 😃
Nsl18121994 cansukrygn bende boyum kısa kilom normal ama çıkmadı Daha bakalım nasip kısmet inşalalh büyüyordur içerde yer vardır 🤣🤣👍🏻👍🏻🙏🙏
Yesiimm Bende bi an çocuğun aldığı kilolar tartıda gözükmüyor mu acaba felan diye düşünmeye başlamıştm valla sevindim sizi duyunca 😂