Deletedmom0320 ... Tekrar soruyorum kızlar aceba bir fikriniz varmı diye : Kızlar benim karnımda sağ alt tarafa doğru sanki yumurta büyüklüğünde şişkinlik var gibi. Sizce bebek mi o? Bunuda bir kaç defa lavaboya gittiğimde eğildiğimde gördüm.
Demirleblebi Deletedmom0320 14 haftalık bebek yumurta büyüklüğünde tek bir noktada olmaz. Rahim orantılı büyüyor ve bir tarafta olmuyor. Siz zaten kadın doğuma kontrole gidiyorsunuzdur, kontrol için gittiğinizde danışın mutlaka.
dilekcy1644 Deletedmom0320 benimde sol tarafım şişkindir biraz daha ayakta daha çok belli oluyor bebek soldan girmişti demekki yumurta felan orda daha iyi olmjş büyümüş
busraaammm Deletedmom0320 hissedilir canm ben 12 haftadan sonra ellediğimde hafif sert bi şey vardı bebekti o ... gittikçe büyüdüğünde iyice belirginleşti
Deletedmom0320 Demirleblebi 12. Haftalikken gittim canım en son. Normalde haftaya tekrar gitcem ikili tarama sonuçlarını almak için o zaman sorarım 😘
Derya6121 Deletedmom0320 bende 14. Haftdayım benımkı sıskınlık degıl ama sol tarafım daha sert sağ taraf daha boş sanki doktora gıdıncede hep soldan bakıyor
Gunalp2345 Deletedmom0320 ben bebek olduğunu düşünmüyorum açıkçası 14 haftalık bebek hem çok küçük hemde öyle dışarıdan farkedilecek kadar dış tarafta karına yakın bir bölgede değil. Fıtık olabilir mi yada yağ bezesi