Elif_12 Slm arkadaşlar birkaç ark var puset i sadece hastaneden çıkışta kullandım sonra kullanmadım dşyor bende fazla eşya sevmiyorum bide kış bebeği olacak siz ne düşünüyorsunuz
elif_badeninannesi Elif_12 ben kullanılıyor diye düsünüyorm acıkcası kuzum, büyüdügünde degil ama ilk baslarda aşılara gidip gelirken pusetle götürecegm mesela
Deletedmom124 Elif_12 bir işe yaramıyor hamallık hastane çıkışı kullandım bir defa da aşıya götürdüm zor taşıması canım hiç tavsiye etmiyorum
zelis63 Elif_12 ben sizi bilmem ama ben yurt dışındaym puset olmadan bebegi hastaneden çıkaramazsn ve arabaya bindirmek için dışarda ilk zamanlar bebek arabası için bile bizim burda şart
Kumsalinannesii Elif_12 hastaneden çıkarken kullandım onun dışında dışarı Çıkarken hep kullandım. Özellikle avm ye felan gittiğimde ama olması şart değil tabiki bebek arabasını açıp icinede yaptıra bilirsiniz 😉
Lavanta01 Travel bebek arabalarinda pusetle beraber oliyor ya onu almak daha mantikli cunku hem bebek arabasina takiliyor hem de bebek oto koltugu olmus oluyor. Ayrica o travel sistem icindeki bebek arabasina takilan portbebe ye bebegi yatriyorsunuz evde de buyuk rahatlik. Evde mutfaga yanima gerirecegim zaman ona koyuyorum . Uyuturken onda gezdirerek uyituyorum. Hatta bi ayagimla ileri geri yaparak bir yandan sogan dogruyorum :)
Bcokgcm Çok cocuklu bir grubuz biz :) ve hepsi pusetleri 1 yaşına kadar kullandılar ve çok işlerine yaradı
FSCMK Elif_12 puset aldık hiçbir işe yaramıyor yeminle bola para vermeyin gerçekten hastaneden çıkarken ana kucağı almıştım çantalı pusetide aldım sma hiç bindiripte bir yere götürmedik zaten biraz büyğnce bebek arabasına bindşrcez bence gerek yok zaten bazı bebeklerde sevmiyor puseti
Elif_12 FSCMK bende öyle düşünüyorum. Canım hem gerkesiz masraf hemd e bide onu koyacak yer arayacaksın
Deletedmom6 Elif_12 Valla tabi ki lzm bnce evde bile kullanılır. Birde araba için daha iyi olur kullanmak
Deletedmom124 Deletedmom6 aslında tehlikeli birkaç defa oğlumu içine biraknistim daha 2 yada buçuk aylikti sanırım döndüğümde içinde bulamadım kayıp içinden gitmiş koltuğun altına bir defa da koştum sese dönmüş pusetle beraber çok onermiyorum benim oğlum hiç sevemedi puseti
Fasulyem22 Elif_12 ben almadım puseti öyle kucakta taşımak bana saçma geliyor hastaneden çıkmak için port bebe aldım bir tane o da yolculuk sırasında falan bir şeyin içine koymak için bebek arabası da almadım mesela ben bana fazladan yukmus gibi geliyor çok zorlanızsam kanguru alırım
Hasisinmelegi Arabaniz varsa gerekli zaten güvenliği için ayrıca cezası var kullanmazsan. Bence çok gerekli bebek arabasında yoksa puset kesinlikle bir tane lazım
Sultanas Elif_12 bende almadim ablam emanet verdi ablam vermesede almazdım çünkü 2 3 ay kullaniliyor sonra kullanilmiyor ama şimdi nere gidersem hep pusetle götürüyorum ihtiyaç kişinin kullanimina göre değişiyor bence kullanirim dersen al
Derya6121 Elif_12 eğer arabanız yoksa az kullanırsınız ama arabanız varsa bebek mutlaka pusetınde olmalı