Birkucukkelebek Mervednr merhaba ben de Ertan adalıya gidiyorum daha çok yeni 7 haftalık. Bir kez gittim çok ilgili geldi ama sonrasında nasıl bilmiyorum. Sezeryan olmuşsunuz sevgide yapıyor sanırım epidural olmuyor falan diyorlar. anestezi doktorları Nasıl ? Ertan beyin Ameliyatında dikişlerde sorun oldu mu? Bilgi verirseniz çok sevinirim
Labaysenur Birkucukkelebek ertan bey mükemmel bir doktor kesinlikle dikişi ameliyatı ilgisi bilgisiyle tek kelimeyle muhtrşemdir.ben üniversite hastanesinde sağlıkçıyım ordan tanıyorum kendisini yıllardır.çok isabetli bir karar vermişsiniz ,alaattinden çok daha iyi.buzamana kadarda hiç şikayet duymadım hastalardan falan dikişiyle işlemiyle ilgili 💕
Mervednr Birkucukkelebek tabi. Ben 8 haftalıktım ertan beye gittiğimde. Sürekli takibimi o yaptı. Çok memnun kaldım. Bilgili bir doktor. Erken doğum riskim vardı. Şehir hastanesi gaz sancısı deyip gönderdi. Doğum sancısıymış meğer. Sevgide yaptım doğumumu. Tesadüf o gün doğum yapan tek ben vardım. Çok ilgiliydi herkes. Anestezi doktoru da gayet iyiydi. Ertan bey işinde başarılı bir doktor dikişlerim hemen iyileşti. 3 ay oldu dikişlerim yok denecek şekilde başka sorun varsa yardımcı olurum. Biz 40. Haftaya kadar normali bekledik oğlum kanala yerleşemedi bide kan sıkıntım vardı riske atmadık
Deletedmom0093 Ben İzmir yolunda Alim Gökhan Kusgoz'e gidiyorum,duyan oldu mu kendisini,bilginiz var mı?
Birkucukkelebek Labaysenur çok teşekkür ederim zaten ilk görüşmede bile o güveni veriyor. Sayenizde daha da rahatladım
Labaysenur Sunay10_ yoo alınıyor benim ilk doğumumda annem ve eşim kaldık 3 ümüz odada tek kişilik oda denk geldi ve kaldık yani.üstelik 5 gün yattım
Birkucukkelebek Deletedmom0093 Alaattin kaçar ile aynı klinikte profesör zaten çok iyi Güler yüzlü ve saygılı bir doktor. 200 TL ücreti, 20 gün içinde tekrar giderseniz ücret ödemeden muayene ediyor.
Labaysenur Deletedmom0093 ertan bey üniversite hastanesinden ayrılarak alaattin beyle çalışmaya başladı aynı klnikte.ameliyatlarıda sevgide yapıyor 😇 fakat üniversiteyle tekrar anlaşmaya varmışlar.haftanın belirli günlerinde çalışmaya başlayack fakat henüz başlamadı.büyük ihtimal yılbaşından sonra
Deletedmom0093 Balyanakk Ben İzmir yolunda Alim Gökhan Kusgoze gidiyorum. Geçen hafta düşük yaptım. Tekrar hamile kalırsam kendisine gideceğim. Ayrıntılı bir bilgim yok açıkçası ama 3 kez kontrole gittim gayet ilgili biri. Kurtajimi da kendisi yaptı, zerre ağrı ve sorun yaşamadım.
Deletedmom0093 Mervednr İzmir yolunda yenidoğan yoğun bakımı var ki en son geçen hafta gittim,kendim gördüm hatta.
Mervednr Deletedmom0093 en yok demedim canım. 34 ten önce doğarsa kabul edilmiyor doktorum söyledi. 34 ten sonra doğarsa okey
Oyku10- Hatice661 son ayınızda gitmeyin ara ara orayada gidinki kabul etsinler sizi son haftalarda kimi doktor kabul etmeyebiliyor
Deletedmom0093 Oyku10- Bi araştırayım ben de. Muayene ücretleri ne kadardı? Kürtaj oldum da daha dikkat etmek istiyorum bundan sonra. Ne taraflarda yeri ?
Oyku10- Deletedmom0093 ücretini bilmiyorum ama emniyetin hemen yanında aladdin beyle aynı klinikte çalışıyor
BusraAydogan14 Balyanakk Canım ben Bandırmaya gidip geliyorum ama arkadaşım Nurettin beye gitti tüm gebeliği boyunca 1 ay önce de doğum yaptı ve çok memnun kaldı