Bebebebem Bsrmdl bende şuan 37+6 dayım ve dünden beri bebegin hareketleri çok az acaba öyle bi durum olabilirmi bende de buğu doktora gidicem
ikicocuklubiranne Bebebebem olma ihtimali var Bende bebeğimin hareketleri azaldı hareket hissetmiyorum diye gittim
Ayce09 Bende tuğba hocaya başladım 3. Kez muane oldum gülsün gitmiş sanırım zaten memnun değildim tuğba hocayla iyi gidiyo şuanda aslında kıl dönme sorunum vardı gülsün bana normal yapamazsın dedi direk sürter falan tuğba hocada herhangi bi sorun olmaz genel cerrahiyede soralım dedi sordul normal doğuma engel değil dedi o da normal doğum yanlısı diye düşünüyorum ama zamanla senin ve bebegin kilosuna durumana bağlı dedi ki bende sezeryan düşünüyorum henüz doktoruma söylemesemde ama yeni bi doktor olduğu için onunla ilgilide bi yorum göremedim nasıldır acaba genel olarak iyi gidiyo şuan ama arkadaşın yaşadıklarıda kötü anı kalmış o an zaten hassas durumlarda olucağız bi düşündüm yani medipolün doğumları iyi bütün doktorları diye tercih etmiştim ama bilemedim şuan 28. Haftamdayım daha zamanım var inşallah sorunsuz doğumlar yaşarız
Bsrmdl Ayce09 bende ilk kontrollerimde gulsun hanima gidiyodum sonra son ayimda hastaneden ayrildi bu doktoru sectim ama dogumdan sonra bana tugba hanim bakti o bile sasirdi halime 14 saat sancimi cektirilir dedi
Deletedmom0065 ikicocuklubiranne işte tek doktor karariyla asla karar vermemek lazim başka bi yerede gorunmek lazim illa ki... onlarda yanilabilir ya da booyle durumlara maruz kalabiliriz maalesef ki.
ikicocuklubiranne Deletedmom0065 ilk çocuk tecrübesizliğine geliyor insanın bir can taşıyorsun öyle söylenince bir panik oluyor insan ya doğruysa diye ama yapmamak gerekiyormuş. Hiç memnun kalmadım çalışanından ebesinden doktoruna kadar.
Deletedmom0065 Mzyyn_93 ikinci normaliniz mi? Masallah canm ne bileyim korkuyorum ben alttada dikiş oluyor ya
Deletedmom0065 Mzyyn_93 bu doktor yapiyor mu bende bilmiyorum sadece ben sezaryan istiyorum ama bakalim ne dicek
Mzyyn_93 Deletedmom0065 ben sadece sehruz hanima gittim orda digerlerini bilmiyorum alttan dikis sezaryen dikisten cok daha kolay tabi ki sen kendini nasil rahat hissedeceksen oyle yap bu benim fikrim bi aksilik olmazsa 2.yide normal bekliyorum.ben
Bsrmdl Deletedmom0065 ebelerin eli cok agirdi ama hasta bakicilar cok iyidi genel bayildim uyanndigimda cok agrim oldugu icin karnima bastirmalarina izin vermedim
Deletedmom0065 Bsrmdl ah canim benim keşke oyle olmasaydi. Neyse uzulmeyin ikinizde sagliklisiniz ya şuan allah a sükürler olsun. Her şer de bi hayir vardir yine de unutun o kotu anlari psikolojinizi bozmayin hic..
Deletedmom0065 Bsrmdl sezeryan sonrasi dikişleriniz vs hic bir skintiniz olmadi dimi cnm? Bidr hastane herhangi bir şey veriyor mu bebek ya da anne için. Bez mama vs bazi hastaneler veriyormuş ya. Bidel bel boyun agriniz kaldi mi?