kartanesi02 1kizannesi canım kaç ml yüklendi ve açlık kaç çıktı sadece bi tanesiyle karar verilemez yüksek olup olmadığına
mercan2020 1kizannesi benim şekerim 153 çıktı.diyet değilde sadece tatlıya kes meyveyide abartmadan ye dedi.
Gamzeeeeli Vücudunuza şekeri yükleyip daha sonra sende şeker var diyolar arkadaşlar yaptırmayın lütfen
Minikmucizem_ Gamzeeeeli ne alakasi var dedigin gbi olsa her vucuduna yuklenenin sekeri cikar. Bende dun yaptirdim ama bende cikmadi senin mantigina gore benimde vucuduma yuklediler ve cikmasi lazimdi
Turna20 Gamzeeeeli aslında şeker yüklemesi yaptırmadan normal öğünden sonra bakılabilir çünkü kimse bir oturuşta 50 yada 100 mg şeker tüketmez. Yanıltıcı olabiliyor size bu anlamda katılıyorum. Ama gebelikte diyabet çok dikkat edilmesi gereken bir konu🧐
Turna20 Benim doktorum sınırı 120 olarak belirlemiş benim 137 çıkmıştı 50 mg yüklemede, diyet verdi sonra kendim normal yemeklerden sonra ölçtüm 105 çıktı. Dünya sağlık örgütünün belirlediği değer sürekli değişiyor. Neden mi şeker ilacı satan firmalar para kazansın diye😉 bebeğinizin gelişimi iyi ise suyu iyi ise kafaya takmayın. Ama sağlıklı beslenmeye de dikkat edin.