Gulbgn Ocak da dogumum olacak inş kılotlu çorap lazım olur mu erkek bebek de giyilmesini önermiyorlar dıye duydum gıyılır mi şehir İstanbul
Serenty Gulbgn geçenlerde benim de aklıma geldi ama giydirmesek daha iyi sanki.yada biraz büyük almak lazım sikmayacak şekilde
Deletedmom6 Gulbgn Benimde doğumum ocak ta ama hiç kilotlu çorap almadım. Bencr bebeğin kenik gelişimini önler o yüzden hiç almadım onun yerine ayaklı pijama var onu al
Sakine07 Gulbgn Ocağın kaçı acaba bende 11ocak ta Doğum ben alıcam soğuk olursa giydirmeyi düşünüyorum
kaan Gulbgn valla ben geçen yıl Ekim de Doğum yaptım oğlum oldu ama kışın giydirdim geniş kilotlu çorap. Bu yıl da Şubat ta kızım olacak insallah ona da giydiricem çok soguk olduğu icin vücut ısıları yetmiyor bence giydir
Elcn4 Gulbgn ilk oglum ekim sonunda dogmustu ben giydirdim allah nasip ederse bende suan aralik sonu ocak basi gibi dogum yapacagim bunada giydircem popisleri usuyor 😊
Solitoo Gulbgn canım hiç tavsiye etmem bebeklere kilotlu çorap dar ve gelişimlerine engel oluyo biraz salaş giydirilmeli bebekler ben geniş tayt giydiricem üstüne picama falan giydiricem😊
Ati22 Ben aralıkta doğum yapacağım hiç yeni doğan çocuğa külotlu çorap giydirenu duymadım. Kan akışını etkiler diye düşünüyorum. Ayrıca zaten kış olacak ev sıcak olmak zorunda ve doktorlar 23 24derece evin içinde bı zıbın bı takim birde yelek yeterli olur diyor. Terletip hasta etmek daha kötü geliyor bana