Aslhntugra Arkadaslar hamilekikte cilek yerseniz bebek lekeli olur nar yerseniz lekeli olur gibi dusunceler var siz ne dusunuyosunuz sizce dogrumu yada oyle bise mumkunmu??
Mihricanosman Aslhntugra vlla annem geçen gün ayıklamıştı abartısız iki çorba kasesi kaşık kaşık yedim Allh korusun öle şeyler düşünme
Minnosannesi0 Aslhntugra canım başlığa meyve , yemek vb. Şeyler yazmayın canı isteyip bulamayan anneler olur. Sorduğun soru için de pek bilgim yok 😞
MelekAli Aslhntugra açıkcası ben batıl buluyorum bu tarz şeyleri annem bende çilek aşermiş ve yemiş herhangi bi leke vs yok
kartanesi02 Aslhntugra açıkcası hiç aklıma getirmedim hepsinide yedim hatta bide gül koklama leke olur var benim evimdende gül hiç eksik olmaz bağımızdan getiririz sürekli hurafedir diye düşünüyorum kalbimide ferah tutuyorum 5 hafta sonra görücez bakalım 😅
Deletedmom0810 Aslhntugra tamamen hurafe. Yiyorum canım istediği zamanlarda. Doktoruma da sormuştum 🙈 gülüyor, dalga geçiyor herkesin dediğine kulak asma, canın ne istiyorsa ye diyor. 🙏🏻🌸