Smkrkmz snasulu ben bu otlari kullanmistim ama faydasi yok.bilmedigin bitkiyide cok icme.o otlarin da gunleri var hergun icemiyorsun.em mantikli olan doktora gidip cocuk sahibi olmak istiyorum demeniz.
Smkrkmz snasulu ben bu otlari kullanmistim ama faydasi yok.bilmedigin bitkiyide cok icme.o otlarin da gunleri var hergun icemiyorsun.em mantikli olan doktora gidip cocuk sahibi olmak istiyorum demeniz.
gogonur snasulu Merhaba canım. Evvela Allahın izniyle sonra da Saracoglunun kürlerine inanarak kullanın. Ama kendi kafaniza göre olmasın tabi ki. Tahlil sonuçlarınıza göre çağrı merkezinden yardımcı oluyorlar. Teşhisten sonra tedavi şeklini onlar belirliyor. Ben kullandım.. Elhamdülillah faydasını gördüm. Ama evvela Allahın şifası sonra da bitkilerin ve saracoglunun vesilesi ile. Rabbim şifalar versin inşallah. Hayırlı evlatlar nasip eylesin herkese.
Hilaldenerieser snasulu incir kürü canım, 7,8 tane İnciri yıkayıp yarım litre suda kaynatıp posasıyla birlikte sabah akşam iç inşallah hamile kalırsın ben öyle hamile kaldım ☺️
Kakulimmm Canim ben s9gan kürüyle kaldim. 4 ekimde adet oldum.adet bitimin 4. Gunu yapmaya başladım sogan kurunu. Ama hoc korumadım yaptığım günlerde bile ilişki oldu. Tabi o dönemde mi kaldım bilmiyorum ama şuan hamileyim
Blackkcat Deebg ya sorma benimde regl devam mı ediyor anlamadım,9.gün bugün normalde 4-5.günlerde tamamen biterdim acaba akıntı mı benimkide,eşimede söylemedim kür yaptığımı,sevmez öyle şeyleri😒niye bitmedin hala diyor🤷🏻♀️
Blackkcat Deebg olabilir kullananlar yaxıyordu benim reglimi uzattı sanırım🤷🏻♀️Şimdi tekrar abdestlenicem denemelere başlamamız lazım yarın ovü günüm başlıyor ki erken yumurtluyorum 2gün falan
Deebg Blackkcat baya erken yumurtluyormuşsun hadi hayırlısı canım bende başladım denemelere daha ovulasyon dönemine var ama bu ay güzel haber alırız inşallah
Blackkcat Deebg 12. 13.günü koyulaşmıştı geçen ay 14.günde çatlama oldu,28günde bir oluyorum regli,önemli günlerim 12,13,14 hatta 15,sen bu ay ovülasyon yapıcan mı canım,benim yapmama gerek yok artık 2sefer yaptım hep aynı günlerde oldu
Deebg Blackkcat evet başladım canım ovulasyona dün. geçen ay laboquik marka test yapmıştım tam koyu çıkmamıştı innovita ile takip yapacağım bu ayda Bu ay olur inşallah
Betul3535 snasulu ben Ebru destan hamilelik çayı var 3 bitki onları aktardan alıp adet günlerimde aç karnıma bir bardak içtim prolaktin ve fsh yüksekti 2 ay sonra düştü ve hamile kaldım belki faydası olur sizede
Blackkcat Deebg hımm ben almadım bu ay zaten anlıyorum artık yumurtlamayı,kaçıncı gün olmuştu geçen ay
Yenianneadayi2208 snasulu soğan ve maydanoz kürü bende yapmıştım ve yaptıktan sonra hamile kaldım ama 14 ay olmuş.Bence bir kadın doğuma git test yaptır kuzum.Değerlerine bakılsın bir
Nl-oguz3561 snasulu canim ben sogan kuru yaptim ama o ay hamilelik düşünmemen gerekiyo cuunku rahmi temizliyo sonraki ay hamile kaldim