Tamammm Kızlar suyum geldi yüzde yüz eminim Yatağıma bile geçti ayağa kalktım 15 dk kadar sonra tekrar geldi su bacaklarımdan aktı tekrar, doktor suyun iyi dedi, böyle birşey yaşayan varmı Arkadaşada öyle demiş doktor iyi demiş 2 hafta sonra kontrolde arkadaşımın suyunun bittiğini görmüş takibi bırakmicam yaşayan varmı bu durumu 37 hafta
Osmanin_Annesi Tamammm doktorun her dedigine bakma sen.. kontrolünü yap saki iyi dedi diye aksatma zaten suyun geldiyse sancin başlar yakında. Bu arada kaynana başlığı çok yaratıcı🤦♀️
Yagmur2020 Tamammm cnm benimde suyum azalmıştı 17 haftalık hamileyim ama suyum gelmeden olmustu bol havuç suyu tükettim düzeldi şükür
Tamammm Deletedmom099 kaynana yazmasam kimsenin bakacağı yok neyse değiştirdim sorumun cevabını bekliyorum
Gagacim Tamammm 😂 haklısın valla kaynana görümce aldatma yazmadan kimse bakmıyor. Kaç aydır buradayım bir kaç kere posta açtım kimse bakmıyor. Ben de suyum bittiği için sezeryana alındım canım kesinlikle başka doktorlara da görün
Osmanin_Annesi Tamammm her sordugun sorunun cevabını kimse bilmiyo, yaşamadı, duymadı, bi fikirleri yok belki o yüzden cevap verilmiyor olabilir dmi ????????
Tce65_ Tamammm şu gibiydi oturduğum yerde tutamadım sonra 5 ek sonra budha oldu doktora gittim idrar dedi
Osmanin_Annesi Tamammm tartışmak için yazmadım. Sitemin kime pardon? Herkes herşeye cevap vermek zorunda değil. Biraz anlayışlı olun eminim elestirdiginiz seyi sizde cok yapıyorsunuzdur. Geçmiş olsun.
Selmanur Tamammm suyunuz geldiyse yatışınızın yapılması gerekiyor . Enfeksiyon riski oluyor doktorum söylemişti.kuzenimin anlamadılar suyu bitti sezeryana aldılar. Bende suyum gelmişti öyle doğum başladı ama devamında sancıda geldi.inşallah sizinde gelir dikkat edin kendinizi kendiniz takip edin .yada başka bir doktora mı görüşseniz bu haftada bilemedim ?
Tamammm Selmanur kesinlikle başka doktora gitmek en mantıklısı olacak. Doktor takibe aldı gerçi 2 gün sonra tekrar çağırdı ama farklı Bi doktor şart oldu