Sm039496 Mrb arkadaşlar geçen Gund E yazdım ama kimse gormedi sanırım 28 eylül son adet tarihim 30 ekimde gebelik testi sonucu alıp beta ma baktirdim 234 du ayın 1 de tekrar bakıldı 422 olmuştu hemşire biraz az yükseldiğini söyledi biraz tedirgin oldum sizcede az mi
juliet Sm039496 bence normal çünkü 1 2 gün içinde 2 kat yükselmiş birden öyle çok yükselmez zaten. Doğum evinde acilden giriş yaptığınızda yaparlar ama benim tavsiyem biraz daha yükselmesini bekleyin garanti olsun ya da 2 günde 1 yaptırın
Sweetblonde88 Sm039496 saat farkından bile az aşagı cıkmış olabilir. Deger iyi görünüyor. Herhangi bir özel hastanenin aciline gidin yaptırabilirsiniz. Laboratuvar devamlı hizmet verir.
Sm039496 Deryadefne23 hafta sonu girdi ama icim içimi yiyor yarın olsun tekrar yapılacak kadın doğum acilinde yaparlar mı acaba
isimsizbebek Sm039496 ben hamilelikten şüphelendiğimde acile gitmiştim. Midem bulanıyor başım dönüyor hamilelikten şüpheleniyorum dedim o testten yapmışlardı
Deryadefne23 Sm039496 bugünde gdebılırsın cnm kadın doğum acılıne kasıklarım agrıo Mıdem bulanıo de bakıolar ben oyle yaptrdım dırek kan vermek ıstıorum deme bakmazlar
Kkbraa Sm039496 kadın dogum acilden yapılıyor gebelık süpem var test yaptrmak iatıyorum dersın yaparlar hemen
Seyma23 Bencede normal bi yükseliş hemde yükselmiş düşmediği taktirde sorun olmaz diye biliyorum . İnşallah güzel haberler alırsın canım 💕
Hilalcik22 Takm acilde yapmıyorlar gebelik testi midem bulanıyor kasiklarim filan ağrıyor de öyle git sonrasında gebelikten de şüpheleniyorum de
Gamzeliim38 Sm039496 Bence gayet normal yükselmiş illa tam iki katı artacak diye birşey yok. Benim ikiz olmasına rağmen değerlerim tam iki katı artmadi Dr um normal %60artmasi normal kabul edilir demişti Bugün baktırabilirsin değerine bugün 800 olması yeterli
Dilaaaa Canım betan artmış sağlıkçılar her zaman en kötü ihtimali söyler stres yapma yarın da kan verirsin
Sm039496 Sagolun hanımlar ya çok endişelendim birde önceki gebeligim boş gebelik tu aynı şeyleri yasamak korkuyor ondada 4. Haftada 900 du ikiz gebelik olabilir demislerdi