Guleren Kıxlar 14 haftalık hamileyim sol gögsümde aşırı ağrı oluyor geceleride yarım saatte bir uyanıyorum.Yatınca rahat nefes alamıyorum 😭Bunlar normal mi normalse neler yapmam lazım lütfen yardımcı olun.
Demetdemircioglu Guleren ben ilk gebeligimi oyle ogrenmistim🙈 gogsumde agri sikisma nefes alamama sikayetlerim artinca acile gittik gecikmemde vardi zaten hamilelikte olabiliyormus kan pompalama mi artiyor demisti ne
Aslgly Guleren bende son 3 4 gündür böyleyim ama 25 haftalığım daha yeni başladı. Normal diyorlar ama bakalım randevuma da daha 1 ay var
EymenTuana Benim o 7. Haftamda basladı olmaya cnm sanki nefes yemek borumda toplanıp öyle cıkıyordu bende tam geçmedi ama sık sıkta olmuyo artık alıstım desem yeridir. Dr bile gittm solunum dinledi bi bulgu duyamadı
Guleren EymenTuana evet benimde öyle normalde yok yatınca oluyo hep aaıl uykusuzlukla çıldırtıyo beni kalp kapağımda açıklık var ama kontrole gittiğimde hiç bi sıkıntı yok dedi
Kubradem Normalde bebek çok büyüdüğü zaman nefes daralması olur ben 35 haftaligim bende artık ciğerlere baskı yapıyor ama sizinki henüz bunun için çok küçük. Bence usuttunuz o zaman benimde usuttugum zamanlar göğsümde bıçak saplar gibi her nefes aliminda acı ağrı arası bisey oluyor bence göğsünü sıcak tut usutmemeye dikkat et :)
Guleren Kubradem kalp kapakçığımda açıklık var canım ama doktor kalbinle ilgili bi sıkıntı yok dedi üşütmedimde aslında geçmiyo ama yayılmıl bir ağrı yanma var sol gögsümde nefeste yoruyo sanki.normal olduğunu bilmiyordum
Guleren Demetdemircioglu sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah umarım olmaz da böyle bir sıkıntın.
Guleren Aslgly maşallah sen baya yarıyı geçmişsin hepimiz için kolaylaşır inşallah süreç,bakalım çok sıkarsa doktora gideceğim gene şimdiden olması korkutuyor beni
Aslgly Guleren valla son günlerde çok zorluyor beni uyuyamadıkça ağlıyorum☹️ Umarım sizin böyle erken başlamaz yaa ben şimdiden napcam diye düşünüyorum