Merveozyilmaz Merhaba kızlar ben İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum. Yoga veya pilates yapmayı düşünüyorum. Fikirleriniz nedir yapan var mı önerilerinizi bekliyorum 🤗
elif_badeninannesi Merveozyilmaz bana cok zor geliyr yaa 😄 arada video izliyrm evden hamile yogası o kadr ama düzenli yapmk lazm tabi
Ays_homee Merveozyilmaz canm genelde eğitim ve araştırma hastanelerinde ücretsiz oluyo fizyoterapistler yaptırıo hemde kontrollü çok ii dene araştır ben severek gidiyorm 👍
BeybininAnasi Uygun bir yerde yaşasam ben de çok istiyorum ama çevremde pek yok. İki doktora sormuştum ikisi de önermişti. Önemli olan kimin yaptırdığı zaten. 12-16 haftalar arasında başlanılması öneriliyor her ihtimale karşı.
Merveozyilmaz Bende çok fa BeybininAnasi bende çok kişiden faydalı olduğunu duydum ama doğru kişilerle çalışmakta önemli tabi
Seyma23 Bende anadolu yakasında oturuyorum . Biraz bel ağrım var birde 18 haftalığım malum kış gebeliği geçireceğim için hareketsiz ağırlaşmış bir gebelik süreci istemediğim için pilatese başlamak istiyorum burada bekliym bende🤰💕 . Şerifalide rast gele bir firmayla görüştüm hamilelere haftada 2 saat öneriyorlar 40 dk .saati 80 tl di . Henüz gidemedim
Merveozyilmaz Seyma23 merhaba canım bende 24+2 oldum bugün dr kontrolünde Bi sorucam bakalım uygun olan nasıl olurmuş haber veririm sana da 😊
miine Bende şurada bekleyeyim 😍 ist anadolu yakasında oturuyorum araştırma icerisindeyim nişanda doğumum olucak nasipse ❣ inşallah içimize sinen biryer buluruz
istanbullugelin_ Merveozyilmaz miine Hangi ilçedesiniz b-fittler hamile yogası pilatesi yaptırıyorlar her ilçede oluyor genelde
Merveozyilmaz istanbullugelin_ merdivenköyde oturuyorum aslında yakınımda var ama hiç düşünmemiştim orayı
miine istanbullugelin_ maltepedeyim aslında bama.yürüme mesafesinde ama hamile yogası hocası mi yaptırıyor araştırmak lazım sonucta Allah korusun bilmeden anı hareketler yaptırabilirler
istanbullugelin_ miine Merveozyilmaz Bizim burdaki hamileye özel seanslar hazırlayıp bireysel çalıştırıyor hoca eşliğinde bi gidip konuşun isterseniz. Genelde formatları aynı oluyor. 3 ay için 400 tl istemişlerdi benden
istanbullugelin_ miine 12. ve 16. Haftalardan itibaren doğuma kadar günde 2 veya 3 kez yapılması gerekiyormuş ☺️