Merveozyilmaz Deletedmom o zaman çok şanslısın 😉 herkeste olacak diye Bi şey yok tabi ben 24. haftadayım bazı geceler çok oluyor rennie duo şurup veya tabletiyle geçiyor
IREMMERTT zeyzey12 Kesinlikle bir alakası yok ben mide yanmasından öldüm öldüm dirildim son 2 ay da.. Sonuç oğlusum kel doğmuştu 🤣🤣
zeyzey12 Fasulyem22 bende zaten çok nadir oluyor yanma 34 haftadayım 4 defa yamide yanması çekmişimdir ya çekmemişimdir acaba kızım kel mi doğacak diye merakım dan sordum 😂😂
zeyzey12 Vera18 aynen doktorlar alakası yok diyor halkımızı var diyor bakalım hangisi galip gelecek bende mide yanması yok 34 haftamdayım ve hiç olmadı denilecek kadar az acaba kel mi doğacak diye bi kuşku girdi içime😅😅
zeyzey12 Pcosaragmen 😂😂😂 valla varmı yok mu bende çok merak ediyorum çünkü ben pek yaşamıyorum bakalım😅
zeyzey12 Merveozyilmaz peki nasıl bir etkisi var neden oluyor madem hemşiresiniz sizi bulmuşken bide cevabını net ögrenelim neden saçla midenin ne alakası var o sıvının içinde bebek bize nasıl yansıyor merak ettim?
Nehirkaya25 zeyzey12 oyle diyolar ama hurafe bence ben inanmıyorum sonucta bevek ragim icinde suyun icinde mide ne alaka sac ne alaka