Nehirkaya25 Deringoksu yok benim bekarken bildigin 3 tane meme vardi doktor ic basur dedi gebelikten beri memeler hem buyudu hemde yeni memelet olustu
Deringoksu Mervemm sonra ki gün de o kesilmeye dayalı ağrı oluyor kan geliyor. Sizin ki muhtemelen çatlak doktorunuz da söyler zaten.
Deringoksu Mervemm Evet öyle duymuştum bende kadın doğumun verdiği ilacla idare edeceksiniz artık. Ama eğer suya oturmayla ilgili bir şey söylerse doktorunuz lütfen burda da paylaşır mısınız
Mervemm Deringoksu aradim tahmini söyledi hemoroid dir dedi aci baharat yeme dedi bahart yemiyorum zaten de aci yapmış olabikir yada kabizliktandir ya
Mervemm Deringoksu soyelemedi canim benim doktorum cok mecbur kalmadigin surecede agri kesici bile kullanmama izin vermiyor. Parol,minoset
Sasahu Mervemm gerginleşti birkaç gündür zeytinyağ sürdüm bakalım işe yarayacak mı🤔analık zormuş valla şimdiden🤭
Guleren Mervemm tüh kötü olmuş kantaron yağını tampon yap sürekli oda rahatlatıyo inşallah hafifler canım zor
SedaveSusam Mervemm bende de oluyor canım kabız olunca biraz sürüyo malesef olmamaya özen göster bende keonik çatlak var ondan oluyor ameliyat olmam gerekiyor doğumdan sonra 😔
Mervemm SedaveSusam evet ya pekmez yedim pekmez kabix yapiyor diye bende oldum 2 gun kan gekdi dün iyiydim korktum lavaboya gideyim
SedaveSusam Mervemm kayısı kurusu ye pekmezi ben hiç sevmem kabız yaptığınıda ilk kez duydum ama doğrudur
Mervemm SedaveSusam yiyorum canim zaten malatyalıyım da pekmexde nefret ederim bende bebek icin yiyorum