Guloo68 EsraaFratYatmaz 3.57 çıktı 2 hafta önce tansiyon düşüklüğü yapyo ve bebekte zeka geriliği yapabiliyomus doktora gitmediysen gitmelisin bende ilk basta önemsiz bisey sandım ama değilmiş.
EsraaFratYatmaz Ben gittim en son 3.34cıktı levitiron ıcıyorum hafta ıcı 50mg cuma cumartesi pazar 75mg ıcıyorum korkuyorum daha yuksek cıkmasından
persephone Benim de bir ay önce 3 , dün tekrar gittiğimde 2.18 çıktı . Doktor devam etmemi söyledi ilaca . Tiroid bebek için hayati bir hormon , bozukluğunda zeka geriliği vb şeylere sevep olabiliyor . İhmal etmemek şart .
caglakrgz EsraaFratYatmaz merhaba aynı sıkıntıyı bende cekiyorum ilk kan tahliliginde 4. Haftada 6 lardaydı triodim. İlaca basladım tekrar kısa sürede iki hafta gibi bir sürede 3.70e indi. Doktor sabahları kahvaltıdan en az bir saat önce yarım bardak suyla içmemi söyledi. İstersen sonra 3 saat sonra yemek ye ama kesinlikle ilaçtan sonra zaman geçsin dedi. Emilimini azaltıyormuş. Hafta içi 50 mg haftasonu 75 mg.
Guloo68 Sabah ac karnına iciliyo canım benide her 4 haftada çağırdı baska sehirdeyiz doktorla her ay gidip gelecem daha önce gitmediğim için çok pişmanım çevremdeki insanlar yüzünden gitmedim inşallah bisey olmaz ikili testler hersey normal ama onlarda belli olmazmış zeka geriliği
Guloo68 EsraaFratYatmaz canm daha yeni gittim her 4 haftada görecem seni ben onu 3 ün altına düşürmek zorundayım bisey olacak diye biseyde yok ama bize denilen seyleri uygulamalyiz düşürecez dedi
Arya92 2 yildan beri tiroid ilaci kullaniyorum. Tiroidim duzenli cikiyordu. Ama hamile kalinca yukseldi. Ilacimin dozuda 50den 75 e cikti. Her sabah uyandigim gibi iciyorum. Zaten kahvalti hazirlayana kadar yarim saat oluyor. Unutursaniz bir sonra ki ogunden once ac karinla icebilirsiniz. Ve ben tahlil e gittigim gun sabah icmiyorum. Tahlil verince hemen iciyorum. Herkese gecmis olsun