Gurbetgelini elif_badeninannesi aynen canım ah ah ne çektim be 6 yıldır gurbet elde yurdışımdayım 18 yaşında geldim etmediğini koymedı. Benim ki cahillik eşimin eski kız arkadaşlarını sorardım oturup anlatırdı demezdi beni ilgilendirmez git kocana sor diye. Ah be neler gördüm neler geçirdim uzaklarda bir başıma çaresiz annesiz bacısız . İlk zamanlar annemle bile görüşemihurdm sık sık.
elif_badeninannesi Gurbetgelini aa sen sorarsın da onlar durur mu aranız iyi olmasın onun kdr mutlu olmayın die anlatmıştr .bazı insanlr mutszluklardan besleniyor.
Gurbetgelini elif_badeninannesi bilemiyorum artık koskoca kadın 6 yılda neler ettiğini anlatsam destan olur ama iki yavrum var onların tırnağı etmez yanımda ha varlığı ha yokluğu
Gurbetgelini Sghslove anlıyorum canım benim herşey öyle bir geçiyır ki tecrübe ediniyorsun herşeyi ve ona göre adım atıyorsun insanlara karşı da aslında iyi oluyor kimin dost kimin düşman olduğunu böyle kötü günlerde kim yanında değil öğreniyorsun
Sghslove Gurbetgelini evet vallahi bi kuzenimden hayır var. O hamile kaldığında ben tüp bebek tedavisi görüyordum ilgilenemedim şimdi çok pişmanım o benim için çabalayan tek kişi. Öbürleri anca telefonda hal hatır soruyor
elif_badeninannesi Gurbetgelini yakınmı evlernz keske fazla muhatap olmasydın ama ilk baslarda iyi gibi görünmstür kesin sana.
Gurbetgelini elif_badeninannesi aynen canım yılan ilk başta çok iyiydi maalesef yakın hatta eşlerimiz ortak iş yapıyır hatta evlerimizin duvarı aynı neyseki biz ayrılacağız ortaklıktan
elif_badeninannesi Sghslove Allah analı babalı büyütsün insllh benm de kız olacak Allah nasp ederse 😊
Gurbetgelini Sghslove canım benim inşallah herşey çok güzel olur senşn için sabrın sonu selamet her zaman . O sıkıntıları çektim ama kzım 3,5 yaşında olmasına rağmen yarıma gelmiş bitti çok şükür o günler . Şeninde geçer inşallah allah sağlık versin önce
elif_badeninannesi Gurbetgelini gec olsn güc olmasın canm iyi olur fesat insanlarla bisey yaplmyor el bile bin kat daha iyi yakınlardan
Gurbetgelini elif_badeninannesi aynen canım güya ortağız 1 bize 5 onlara kardeş payı buymuş onlara göre ah ah dertlendim kimse de anlamıyor halinden burda işler nasıl döndüğünü bilmediği için
elif_badeninannesi Gurbetgelini anlamayan olunca da insan sinir oluyr göz göre göre haksızlk yapılyr bisey diyen eden yok.. ne diyim hak yemek büyük günah Allah kimsenin yanına koymaz
Gurbetgelini elif_badeninannesi inşallah canım ne diyelim sağlığımız yerinde olsun bakacağız Artık herşeye
Mrv_ycgl elif_badeninannesi kizz aynisi benimkini ogrenince aceleyle çocuk yapma kararı aldı küçük oglanin bile diline dolanmis annemin bebeği olcak diye geziyo ortalıkta 😂😂
elif_badeninannesi Mrv_ycgl çocugunu da kendi gibi yetistirmis olacagı buydu 😂 Allahın bi bildigi var dmk ki onlarnda cocugu oluyor sükretmeleri gerekrken fesatlık pesindeler sonuc olark cekecegms var 😨