yorumcuanneniz Merhaba kızlar ben akşam yemeğinde Balık yedim sonra balık yediğimi unutup ayran içtim balıkların taze olduğuna emin değilim pazardan aldık çünkü şuan iyiyim 36 haftaligim çok korkuyorum 🥵😒
Minnosannesi0 yorumcuanneniz Allah’ın izniyle birşey olmaz korkma ama sen yine de doktoruna danış canım bizim gebelik boyunca sürekli doktorlarımızla irtibatta olmamız gerek biliyorsun 🙏🏻
canimoglum53 yorumcuanneniz biz rizeliyiz ve baligin yaninda mutlaka yogurt yeriz yada baliktan sonra :) bu zamana kadar kimseye birsey olmadi. Sıkma canini allahin izniyle hicbirsey olmaz
Fasulyee54 Benim bir tanıdığım ayranla balık yiyor 😂😂 yani bence korkulacak birşey yok. Zaten yoğurt zehri atar yani bunu kim çıkarmış bilmem ama ben inanmıyorum balıkla yoğurt yenmez diyenlere
Minnosannesi0 yorumcuanneniz mesaj at birşey olmaz hem zaten hamilelik boyunca hem balık be süt hergün tüketilmesi gerek deniliyor bayat konusuna gelince zaten taze balık bulunmuyor boşver kendini böyle motive et kötü düşünme ki kötü olmasın 🥰🥰😘🥰😘🥰😘🥰😘