Pinarb Kubos11 instagram da muhendısın oğlu diye bir sayfa var sana çok yardımcı olacaktır bebeklerle alakalı tüm ürünleri inceliyor ve kullanımı en zararsız olanları yıldızlar başlığı altında topluyor 34 haftalık hamileyim hep onun önerileriyle alış veriş yaptım pahalı ürünlerde var bütçeyi sarsmayacak ürünlerde
oznurckose Kubos11 Şampuan bebe yağı dalin, pişik kremi bepantol baby, deterjan dalan roxy, losyona karar veremedik sadece. Deterjan dan memnun kaldım diğerlerini daha kullanmadım
Seda_123 Kubos11 Pişik kremi desitin almayı düşünüyorum bu aralar kullanan çok var memnunlar ve kimyasal içermiyor e bebekten baby me şampuan alıcam oda tamamen doğal deterjanınıda büyük ihtimal e bebekten alırım
Hafiz34 Instegramda muhendisin oglu diye sayfa var oraya girin hanimlar gercekten aldiklarinizin icindeki kimyasallari öğrenince kullanmaktan vazgececksiniz küçücuk bebeklere ne kdr zarar veriyor musuz..😯🤐😯😔
Yakamoz__gul Kubos11 canım Instagram da mühendisin oğlu sayfası var. Her ürünün içeriğini inceliyor iyiler neler faydalilar neler onlara bakıyor. Ordan bakıp karar ver derim. Herkes bütçesine göre karar veriyor çünkü